Ανανεωμένη εικόνα και για τα κανάλια NovaCinema

Ανανεωμένη εικόνα και για τα κανάλια NovaCinema
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πλαίσιο των γενικών αλλαγών στη Nova.

10 Αυγούστου 2021

Μετά τα αθλητικά προγράμματα της πλατφόρμας της United Group, και τα ψυχαγωγικά της αναμένεται να αλλάξουν εμφάνιση και -σε μικρότερη κλίμακα- προφίλ. Από τον Σεπτέμβριο τα κανάλια NovaCinema και το Novalifε θα εκπέμπουν ανανεωμένα και με πιο σαφή προσανατολισμό, προβάλλοντας blockbusters, βραβευμένες ταινίες, ελληνικές συμπαραγωγές, ελληνικές και ξένες σειρές, αφιερώματα, εβδομαδιαίες ζώνες αλλά και περισσότερο παιδικό πρόγραμμα. Επιπλέον, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τις απονομές των βραβείων BAFTA και SAG. Ας δούμε το νέο προφίλ των ψυχαγωγικών καναλιών της πλατφόρμας:

Το NovaCinema 1 θα είναι το κανάλι των πρεμιέρων, έχοντας εξασφαλίσει ταινίες όπως οι «Zack Snyder's Justice League», «Godzilla vs. Kong», «Wonder Woman 1984», «Judas and the Black Messiah», «Let him go» και «The Little Things» για αρχή, ενώ το 2022 έρχονται και οι «The Father» και «Promising Young Woman». Από το κανάλι δεν θα λείπουν οι κωμωδίες όπως το «Irresistible» και το «Superintelligence», αλλά και το παιδικό πρόγραμμα όπως τα «Tom and Jerry», «Come Away» και «The Witches».

Το NovaCinema 2 θα επικεντρωθεί στα αφιερώματα και τις εβδομαδιαίες κινηματογραφικές ζώνες, όπως εκείνες για τις οικογενειακές ταινίες τα Σαββατόβραδα και τις κλασσικές ταινίες τα απογεύματα της Κυριακής. Για τον Σεπτέμβριο έχουν προγραμματιστεί αφιερώματα για τον Stephen King, με αφορμή τη νέα σειρά «Chapelwaite», ενώ ο Νοέμβριος θα είναι αφιερωμένος στις ηρωίδες του κινηματογράφου.

Το NovaCinema 3 θα είναι το κανάλι της δράσης, έχοντας κάθε βράδυ τη ζώνη για ταινίες για ενηλίκους και τις Κυριακές την «Horror Zone». Τον Οκτώβριο έρχεται και το «It’s Bond Time», το αφιέρωμα του καναλιού στις ταινίες του James Bond.

Το NovaCinema 4 γίνεται το κανάλι των σειρών με παραγωγές όπως τον τελευταίο κύκλο του «The Handmaid’s Tale», τον τρίτο κύκλο του «Succession», τον τέταρτο κύκλο του «Westworld», ο τρίτος κύκλος του «His Dark Matterials», μαζί με νέες «αφίξεις» όπως τα «Chapelwaite», «La Brea», «Angel of Hamburg», «Ordinary Joe», «Professor T», «Deceit» και «Angela Black».

Τέλος, το Novalifε θα φιλοξενεί τις πιο δημοφιλείς εκπομπές και ριάλιτι της Αμερικής όπως τα «America’s Got Talent», «Bachelorette», «The Bachelor» και ο τελευταίος κύκλος του «Ellen», ενώ το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova θα προβάλλει και τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή «Τουρίστας στην Πόλη μου» με την Τώνια Κωνσταντινάκου, ταινίες καθημερινά και σειρές τα Σαββατοκύριακα, κάθε βράδυ.