Οι νέες πρεμιέρες των καναλιών για τη νέα σεζόν (11-19/09)

Οι νέες πρεμιέρες των καναλιών για τη νέα σεζόν (11-19/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κανάλια συνεχίζουν να ανακοινώνουν ημερομηνίες επιστροφής και πρώτης προβολής, για τις εκπομπές που θα απαρτίζουν το πρόγραμμά τους.

10 Σεπτεμβρίου 2021

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

09.50 «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» (Σαββατοκύριακο, ALPHA)
Κάθε Σαββατοκύριακο ο Νίκος Μάνεσης «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha. Η εκπομπή επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Η κάμερα της εκπομπής βρίσκεται παντού και καταγράφει ό,τι αξίζει την προσοχή μας. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα. Με ενσυναίσθηση και αντικειμενικότητα. Με διεισδυτική ματιά αλλά και τις ειδήσεις ειπωμένες… «αλλιώς». Πάντοτε στο πλευρό των τηλεθεατών, δίπλα στις ανάγκες τους, σε όλα όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Και φυσικά, οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια. Όλα εναλλάσσονται με άποψη και χιούμορ. Σκοπός, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του τηλεθεατή.

17.00 «Η ζωή αλλιώς» (Σάββατο, ΕΡΤ1)
Στον νέο κύκλο επεισοδίων, η εκπομπή «Η ζωή αλλιώς» με την Ίνα Ταράντου, μας ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη! Εκεί συναντά 29 Ελληνίδες και Έλληνες, από εντελώς διαφορετικούς χώρους, με ξεχωριστές προσωπικές και επαγγελματικές ιστορίες. Μέσα από ειλικρινείς κουβέντες, βόλτες, γέλια, τραγούδια και συγκίνηση, μας λένε πώς τόλμησαν να ζήσουν τη Ζωή τους αλλιώς στην, ίσως, πιο σκληρή αλλά και πιο συναρπαστική πόλη του κόσμου. Θα συναντήσουμε πολλή Ελλάδα στη Νέα Υόρκη. Μια Ελλάδα στα καλύτερά της. Μέσα από τις ιστορίες των Ελλήνων που κρατούν γερά από το χέρι την ελληνικότητά τους, ώστε να μπορούν να πορεύονται, να ονειρεύονται, και να μπορούν να ζουν τη Ζωή τους Αλλιώς στην πιο ανταγωνιστική πόλη του πλανήτη.

17.55 «Familiar» (Σαββατοκύριακο, OPEN)
Η μαμά Μυρτώ Κάζη και ο μπαμπάς Ετεοκλής Παύλου παρουσιάζουν ένα μαγκαζίνο που απευθύνεται στους σύγχρονους γονείς αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν να γίνουν γονείς. Ειδικοί επιστήμονες δίνουν απαντήσεις αλλά και λύσεις στις απορίες και τα άγχη των γονέων, κάνοντας την καθημερινότητά τους πολύ πιο εύκολη. Με στήλες ενημερωτικές αλλά και πιο ψυχαγωγικές, τα Σαββατοκύριακα στο OPEN αποκτούν το πιο feel good πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. Θέματα υγείας και ψυχολογίας, tutorials, αληθινές ιστορίες που θα εμπνεύσουν, μαγειρική για όλη την οικογένεια αλλά και απολαυστικά παιχνίδια με «διάσημους» γονείς είναι μόνο μερικές από τις ενότητες του Familiar.

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

20.00 «Η Τέλεια Απόδραση» (Κυριακή, ALPHA)
Η «Τέλεια Απόδραση» επιστρέφει και ο Χρήστος Φερεντίνος θα μας ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Δύο παίκτες. Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους. Αν τα καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να τα ανοίξουν!

22.00 «Αθλητική Κυριακή» (Κυριακή, ΕΡΤ1)
Η «Αθλητική Κυριακή» κάνει πρεμιέρα με πλούσιο αθλητικό θέαμα απ’ όλα τα σπορ. Ο Τάσος Κολλίντζας θα έχει μαζί του τον Αντώνη Πανούτσο στο σχόλιο και τον Παναγιώτη Βαρούχα στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων και μαζί θα προσφέρουν μια πλήρη εικόνα όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Η «Αθλητική Κυριακή» θα επεκταθεί και εκτός συνόρων, με όλα τα γκολ και το ρεπορτάζ από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

23.00 «Total Football» (Κυριακή, OPEN)
Η εκπομπή «Total Football», έκανε μεταγραφές… αεροδρομίου αυτό το καλοκαίρι και έρχεται ανανεωμένο, με πλούσια θεματολογία για να σας κρατήσει συντροφιά κάθε Κυριακή βράδυ, αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης της Super League. Σε ρόλο οικοδεσπότη και φέτος ο Πάνος Βόγλης, με προσθήκη-έκπληξη δίπλα του στην παρουσίαση της εκπομπής. Η Μαρία Ζαφειράτου, με μεγάλη διαδρομή στην τηλεόραση και ακόμη μεγαλύτερη στο ραδιόφωνο, όπου διαπρέπει τα τελευταία χρόνια, έρχεται με όρεξη και φρεσκάδα να σας βάλει στο παιχνίδι με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Το «μπαμ» του καλοκαιριού έγινε από το OPEN. Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Νίκος Νταμπίζας, θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα στο στούντιο του «Total Football» και θα μας αναλύει, εξηγεί, αποκωδικοποιεί όλα όσα θα συμβαίνουν στα παιχνίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η ματιά του ειδικού που έχει σπουδάσει το ποδόσφαιρο, αναμένεται να κάνει τη διαφορά την φετινή σεζόν. Σταθερές αξίες ο Αλέξης Σπυρόπουλος, που μπορεί να παίξει σε…όλες τις θέσεις και αγαπάει το αυθεντικό «Total Football» και φυσικά ο έξπερτ της διαιτησίας Τάσος Κάκος που θα μας βοηθήσει να μην κρίνουμε άδικα τους συναδέλφους του.

00.00 «Super Μπάλα Live» (Κυριακή, MEGA)
Κάθε εβδομάδα, η εκπομπή θα καταγράφει τον παλμό της αθλητικής επικαιρότητας από τα ελληνικά γήπεδα -και όχι μόνο- με αναλυτικό ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Παρουσιάζουν ο Γιώργος Χελάκης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Σοφία Αλατζά. Γκολ, εκτενή στιγμιότυπα και επίμαχες φάσεις από τις αναμετρήσεις της Super League, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις κυριαρχούν στην ατζέντα της εκπομπής. Ακόμα, η δημοσιογραφική ομάδα θα σχολιάζει και θα αναλύει μαζί με τους καλεσμένους της εκπομπής όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδων.

13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

18.40 «Το Αύριο Μας Ανήκει» (καθημερινά, MEGA)
Μία ακόμα μεγάλη παραγωγή ξεκινάει στο νέο πρόγραμμα του MEGA, το ερωτικό, αστυνομικό δράμα «Το Αύριο Μας Ανήκει», με την υπογραφή του Γιάννη Σκαραγκά στο σενάριο και του Βασίλη Ντούρου στη σκηνοθεσία. Σκοτεινά μυστικά, αλλεπάλληλες ανατροπές, ανομολόγητα πάθη, συγκρούσεις και ένα πολύ δυνατό καστ ηθοποιών συνθέτουν το παζλ της νέας, καθημερινής, δραματικής σειράς. Ήρωες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν το σωστό, οδηγούνται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Με πυξίδα τον έρωτα ρισκάρουν τα πάντα και έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

20.00 «Άσε μας ρε μαμά» (Δευτέρα-Τετάρτη, ALPHA)
Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Με αγαπησιάρικη διάθεση, αισιοδοξία και πολύ χιούμορ. Με έντονο γυναικείο πρόσημο και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς θα δούμε καταστάσεις οικείες και γνώριμες να εκτυλίσσονται γύρω από οικογενειακές αλλά και άλλες σχέσεις. Οι περιπέτειες των ηρώων με τις συγκρούσεις, τις ανατροπές, τις φιλίες και τους έρωτές τους θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.

18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

07.00 «Πρωινοί Τύποι» (Σαββατοκύριακο, ΑΝΤ1)
Οι «Πρωινοί Τύποι» επιστρέφουν δυνατά, για να βάλουν το πιο εναλλακτικό κομμάτι στο ενημερωτικό παζλ του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή θα συνεχίσει να ρίχνει την ιδιαίτερη ματιά της στα γεγονότα, αλλά από φέτος θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια και θα έχει στο δυναμικό της και νέα πρόσωπα. Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, κόσμος, πολιτισμός, αθλητισμός, συνθέτουν την ενημέρωση του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Από τις 07:00 έως και τις 12:00, καταγράφουν τα προβλήματα των πολιτών, αναζητώντας λύσεις, και δίνουν βήμα στους ειδικούς να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα των τηλεθεατών. 07:00-09:50 Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης και Ηρώ Ράντου, 09:50-12:00 Ντόρα Κουτροκόη και Αντώνης Φουρλής.

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

18.40 «Fishy» (Κυριακή, MEGA)
Η νέα, πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή ξεκινά στο MEGA και μας προσκαλεί στις πιο διασκεδαστικές εξορμήσεις. Κάθε εβδομάδα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρέα με έναν καλεσμένο πηγαίνουν για ψάρεμα με σκάφος, μαθαίνουν τεχνικές από τον σύμβουλο ψαρέματος, Κώστα Αντωνιάδη, και απολαμβάνουν τα μαγευτικά τοπία του Ιονίου. Γνωρίζονται με ντόπιους και εξερευνούν τον τόπο που επισκέπτονται. Σε μια ερημική παραλία, τους περιμένει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, πάντα έτοιμος να μαγειρέψει ό,τι ψαρεύουν.