Επιστρέφει με νέο μέλος στην κριτική του επιτροπή το «The Voice»

Επιστρέφει με νέο μέλος στην κριτική του επιτροπή το «The Voice»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (15/09/2021).

15 Σεπτεμβρίου 2021

Ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά σόου των τελευταίων ετών θα προβάλλεται και φέτος, για έκτη σερί χρονιά, μέσα από τις συχνότητες του ΣΚΑΪ από το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00. Η αρχή θα γίνει ως συνήθως με τις blind auditions, με τους διαγωνιζόμενους να κρίνονται από την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και, από φέτος, τον Κωνσταντίνο Αργυρό που αντικαθιστά την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

-------------------------

Στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στην ΕΡΤ1, η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Νέα εκπομπή αντί για το «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» θα βγάλει στον αέρα το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, στο πρωινό του Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα. Το ερχόμενο Σάββατο στις 10.00 θα κάνει πρεμιέρα το «Με νέα ματιά», που θα παρουσιάζει η Αλεξάνδρα Καϋμένου η οποία την περσινή σεζόν ήταν στις καθημερινές «Συνδέσεις». Στη δημοσιογραφική της ομάδα θα είναι η Τίνα Μιχαηλίδου-Μαυρομιχάλη, ο Ευτύχης Γρυφάκης, η Εύα Περώνα και η Σοφία Κωνσταντινίδου.

-------------------------

Οι προσφυγικοί συνοικισμοί της Θεσσαλονίκης στην «Αφύλαχτη Διάβαση».

Με αφορμή τη συμπλήρωση 99 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η σειρά ντοκιμαντέρ του Πρώτου Προγράμματος 105.8 αφιερώνει το νέο της επεισόδιο στο προσφυγικό κύμα, που ακολούθησε το γεγονός που σημάδεψε τη νεότερη ελληνική ιστορία. Την ερχόμενη Παρασκευή στις 15.00 ο Θωμάς Σίδερης παρουσιάζει αναλυτικά, μέσα από προφορικές μαρτυρίες, τις συνοικίες που δημιουργήθηκαν σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης από τους Μικρασιάτες, τους Πολίτες και τους Πόντιους που εγκαταστάθηκαν εκεί από το 1922 και αργότερα.