«Μόλις χθες»: έρχεται η νέα σειρά του ΣΚΑΪ

«Μόλις χθες»: έρχεται η νέα σειρά του ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (17/09/2021).

17 Σεπτεμβρίου 2021

Όπως φαίνεται δεν αποχώρησε εντελώς από τον χώρο της μυθοπλασίας, το κανάλι του Νέου Φαλήρου, μετά τη «μετακόμιση» του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega. Την άλλη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου μπαίνει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ η νέα δραματική σειρά «Μόλις χθες», σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου και σενάριο Ρένας Ρίγγα και Ντέλας Φώσκολου, που θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 18.45 ως «lead in» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Πρωταγωνιστούν οι Αποστόλης Τότσικας, Σπύρος Σταμούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Απόστολος Γκλέτσος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Φωτεινή Τσακίρη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και άλλοι.

-------------------------

«The 2Night Show» για έκτη χρονιά στον ΑΝΤ1.

Την ίδια ημέρα με τις «Άγριες Μέλισσες», θα κάνει την πρεμιέρα του για τη νέα σεζόν το δημοφιλές talk show του καναλιού. Από την άλλη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23.30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την επικαιρότητα και θα υποδέχεται στο στούντιο του «The 2Night Show» προσωπικότητες από όλους τους χώρους, για να παίξουν και να μιλήσουν για όλα. Για τη νέα σεζόν οι υπεύθυνοι της εκπομπής έχουν ετοιμάσει μια «μικρή έκπληξη», όπως λένε, ενώ θα υπάρχει και ενότητα που θα θυμίζει πολύ το «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη, με σατιρικά βίντεο που θα έχουν την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή.

-------------------------

Πρεμιέρα με τον Πάνο Κιάμο για το «Fishy».

Από την ερχόμενη Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 18.40, θα βγαίνει στον αέρα το ιδιαίτερο τηλεοπτικό project του Mega που θα παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο πρώτος συνοδοιπόρος του στα νησιά και τα νερά του Ιονίου θα είναι ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος μαζί με τον παρουσιαστή της εκπομπής και τον Κώστα Αντωνιάδη θα ψαρέψει, θα επισκεφτεί την Ιθάκη και θα απολαύσει τις γεύσεις του σεφ Λάμπρου Βακιάρου.