Επιστρέφει το «βαρύ πυροβολικό» του ΑΝΤ1, οι «Άγριες Μέλισσες»

Επιστρέφει το «βαρύ πυροβολικό» του ΑΝΤ1, οι «Άγριες Μέλισσες»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (20/09/2021).

20 Σεπτεμβρίου 2021

Μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, των τελευταίων ετών, έρχεται με νέα επεισόδια για να ανακατέψει εκ νέου την «τράπουλα» στο prime time. Την άλλη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22.00 οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 με τον τρίτο κύκλο τους, που μεταφέρεται χρονικά στο 1967 και την εγκαθίδρυση της χούντας. Οι ηθοποιοί που μπαίνουν στο καστ της σειράς είναι οι Αιμίλιος Χειλάκης, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μαρία Καλλιμάνη, Λήδα Ματσάγγου, Κώστας Φιλίππογλου, Χρήστος Μαλάκης, Γιώργος Παπαπαύλου, Χρήστος Φωτίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Δημήτρης Τσίκλης, Στέλλα Ψαρουδάκη, Προκόπιος Νεράντζης, Βασίλης Μπούτσικος κ.ά.

-------------------------

Τα νέα διοικητικά της στελέχη ανακοίνωσε η Nova.

Η είσοδος της United Media στη συνδρομητική πλατφόρμα έφερε αλλαγές όχι μόνο στην εικόνα και το πρόγραμμα των καναλιών της, αλλά και στα ενδοεταιρικά της με αρκετά στελέχη να φεύγουν και άλλα τόσα να έρχονται. Σήμερα η Nova ανακοίνωσε τα νέα ονόματα που θα τη στελεχώνουν πίσω από τις κάμερες, σε θέσεις «κλειδιά». Πρόκειται για την Κική Σιλβεστρίδου, πρώην επικεφαλής του Open που θα είναι η CEO της Nova Media, ο Αλέξανδρος Ντάβος στη θέση του Chief Commercial Officer, η Μαρία Στεργίου στη θέση της Business Commercial Director, ο Γεώργιος Ζαρόγιαννης στη θέση του Marketing Director, η Σταυρούλα Κάβουρα στη θέση της Human Resources Director και η Κατερίνα Μανιαδάκη στη θέση της Legal & Regulatory Director.

-------------------------

«Στο Πλεχτό» για τρίτη σεζόν στην Cosmote TV.

Η ανατρεπτική αθλητική εκπομπή της συνδρομητικής πλατφόρμας επανέρχεται με νέα επεισόδια, από απόψε και κάθε Δευτέρα στις 23.00, αλλάζοντας τηλεοπτική «στέγη» και πηγαίνοντας στο Cosmote Sport 2. Το «team» της εκπομπής παραμένει ως είχε, με βασικό παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα και συμπαρουσιαστές τον Νικόλα Ράπτη, τον Μάκη Παπασημακόπουλο και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, οι οποίοι «αναλαμβάνουν να σχολιάσουν τα ποδοσφαιρικά highlights με χιουμοριστική διάθεση, καθώς και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό απ’ ό,τι ξεχωρίζει στο γήπεδο, τις κερκίδες και τα αποδυτήρια», όπως αναφέρει η Cosmote TV.