Στη βραδινή ζώνη της Πέμπτης ο νέος κύκλος του «Ενώπιος Ενωπίω»

Στη βραδινή ζώνη της Πέμπτης ο νέος κύκλος του «Ενώπιος Ενωπίω»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (22/09/2021).

22 Σεπτεμβρίου 2021

Η ιστορική εκπομπή συνεντεύξεων του Νίκου Χατζηνικολάου επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν μέσα από τις συχνότητες του ΑΝΤ1, από την άλλη Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23.30. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι του Αμαρουσίου «για άλλη μια χρονιά, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» είναι έτοιμη να βάλει τη δική της σφραγίδα με συνεντεύξεις που θα συζητηθούν. Εξομολογήσεις που θα συγκινήσουν. Καλεσμένοι που ξεχωρίζουν για την αλήθεια και τη διαδρομή τους. Πρόσωπα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη όσο λίγα, από την Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, ανοίγουν την καρδιά τους και μιλούν για όλα και για όλους, φωτίζοντας τις άγνωστες πτυχές της ζωής τους».

-------------------------

«The Dancemasters» για μια ακόμη σεζόν στον Athens DeeJay 95.2.

Η dance DJ ζώνη του ξένου mainstream ραδιοσταθμού των Αττικών Εκδόσεων επιστρέφει για δεύτερη σερί χρονιά, μετά από μια περίοδο «ανάπαυλας». Από το ερχόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο στις 18.00, και για δύο ώρες, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος αναλαμβάνει ξανά τα decks του Athens DeeJay 95.2 παίζοντας ζωντανά κορυφαίες dance επιτυχίες, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα παίρνει συνεντεύξεις, μέσω zoom, από διάσημους καλλιτέχνες και DJs, και θα επικοινωνεί με τους ακροατές της εκπομπής.

-------------------------

Οι τέσσερις καλεσμένοι της εκπομπής «Αυτοπροσώπως» για αυτή την εβδομάδα.

Προσωπικότητες από τον χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και των γραμμάτων φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακό στον Alpha 98.9 ο Νίκος Θρασυβούλου. Το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 12.00 θα βρίσκεται στον αέρα ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης Γρηγόρης Βαλτινός, και από τις 12.00 έως τις 13.00 ένα από τα πιο «φρέσκα» ονόματα στο ελληνικό «έντεχνο» τραγούδι, η Μαρίζα Ρίζου. Η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στο βιβλίο, καθώς από τις 11.00 έως τις 12.00 θα είναι καλεσμένη η συγγραφέας Έλενα Χουζούρη, και από τις 12.00 έως τις 13.00 ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός» που μεταφέρθηκε φέτος -με μεγάλη επιτυχία- στην τηλεόραση του Alpha.