Οι ενημερωτικές βραδιές καναλιών και ραδιοφώνων για τις γερμανικές εκλογές

Οι ενημερωτικές βραδιές καναλιών και ραδιοφώνων για τις γερμανικές εκλογές
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί που θα καλύψουν ζωντανά, μια από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών στην Ευρώπη.

25 Σεπτεμβρίου 2021

ALPHA 98.9

19.00 Έκτακτη εκπομπή
Σήμερα οι Γερμανοί θα ψηφίσουν για να εκλέξουν νέο Καγκελάριο. Μετά από 16 χρόνια η Άνγκελα Μέρκελ αποχωρεί με το παγκόσμιο ενδιαφέρον να στρέφεται στον νικητή των εκλογών αλλά και στα σενάρια σχηματισμού κυβέρνησης. Ο Alpha 98.9 με ανταποκρίσεις από τη Γερμανία, τις Βρυξέλλες και την Ιταλία, θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εκλογικές εξελίξεις αλλά και με καλεσμένους διεθνολόγους και ειδικούς, ώστε να αναλυθεί το αποτέλεσμα και οι επιπτώσεις που θα έχει στην ΕΕ και την Ελλάδα.

ΕΡΤ1

19.00 ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μετάδοση Exit Poll
20.00 ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πρώτα αποτελέσματα
21.00 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 σε απευθείας μετάδοση από την Πύλη του Βραδεμβούργου θα μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και τις εκτιμήσεις για τον νέο καγκελάριο, τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες.
23.30 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Σε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάσουν η Άννα Παπασωτηρίου και ο Δημήτρης Απόκης οι τηλεθεατές θα ακούσουν πρώτοι τις προβλέψεις για την επόμενη ημέρα στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία Γιώργος Παππάς, οι απεσταλμένες της δημόσιας τηλεόρασης στα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων Κλειώ Νικολάου και Ανδριάνα Μαγγανιά, αλλά και οι καλεσμένοι της εκπομπής θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν όλες τις εξελίξεις.

OPEN

21.00 «Η Γερμανία αλλάζει ηγεσία, η Ευρώπη γυρίζει σελίδα»
Η Πόπη Τσαπανίδου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Σωτήρης Δανέζης θα μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό το κλίμα διεξαγωγής των ομοσπονδιακών εκλογών για το 20ο γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο, ενώ θα μας ενημερώσουν για τα πρώτα αποτελέσματα, καθώς και για τον μεγάλο νικητή. Μαζί τους, ο Παντελής Βαλασόπουλος από το Βερολίνο, αλλά και όλοι οι ανταποκριτές του ΟΡΕΝ από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και την Ουάσινγκτον, οι οποίοι θα μεταδίδουν τις πρώτες αντιδράσεις για τον νέο Καγκελάριο.

ΣΚΑΪ

00.30 «Γερμανικές Εκλογές 2021: Τέλος Εποχής»
Oι γερμανικες εκλογες στον ΣΚΑΪ. Τέλος εποχής με την αποχώρηση της Άνγκελα Μέρκελ απο την Καγκελαρία. Ο νικητής των εκλογών. Η νέα κυβέρνηση. Οι συσχετισμοί που διαμορφώνονται σε Ευρώπη - ΗΠΑ - Τουρκία και Ελλάδα. Λεπτό προς λεπτό το εκλογικό αποτέλεσμα, ζωντανές συνδέσεις με το Βερολίνο και οι πρώτες δηλώσεις νικητών και ηττημένων. Στο στούντιο η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς και ο Παύλος Τσίμας.