Στον Ρυθμό 94.9 η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Κατινάκης

Στον Ρυθμό 94.9 η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Κατινάκης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (11/10/2021).

11 Οκτωβρίου 2021

Αναπληρώθηκε και το δεύτερο κενό που είχε δημιουργηθεί στο πρόγραμμα του ραδιοσταθμού, μετά τις αποχωρήσεις που πραγματοποιήθηκαν με προορισμό τον νέο ανταγωνιστή του, το My Radio 104.6. Από σήμερα και κάθε μέρα, 5 με 8 το βράδυ, θα κάνει εκπομπές στον Ρυθμό 94.9 ένα νέο δίδυμο, η Σοφία Κουρτίδου με τον Γιάννη Κατινάκη. Η πρώτη προέρχεται από τον χώρο του θεάτρου, έχοντας συμμετοχή και σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές, και ο δεύτερος μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο pod.gr μαζί με την Super Κική.

-------------------------

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Έναν από τους πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών» στην τρίτη τους σεζόν και έναν μουσικό που έγινε viral λόγω του κορωνοϊού, υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον τηλεοπτικό «Ακύλα» της δημοφιλούς σειράς, και τον Κωνσταντίνο «Κουτσαβάκη» Παπαϊωάννου που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από δηλώσεις του στην «Κοινωνία Ώρα Mega», για ένα κορωνοπάρτι που διοργάνωσε.

-------------------------

Πρωτιές στο 18-54 για το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει».

Εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του Open η Σαββατοκυριακάτικη ενημερωτική εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη. Όπως αναφέρει το κανάλι, το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» τερμάτισε πρώτο στις προτιμήσεις του «δυναμικού κοινού» το περασμένο ΣΚ, σημειώνοντας 15% το Σάββατο και 14,8% την Κυριακή.