Πρεμιέρα για τους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα» στο Mega

Πρεμιέρα για τους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα» στο Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την κωμική σειρά που σηματοδοτεί την επιστροφή των Ρέππα-Παπαθανασίου στην τηλεόραση.

13 Οκτωβρίου 2021

Πρόκειται για ένα από τα βασικά προγράμματα μυθοπλασίας του Mega, και ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα του καναλιού, για αυτή τη σεζον. Η τηλεοπτική μεταφορά της παράστασης «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», που υπογράφουν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, θα κάνει πρεμιέρα στο «μεγάλο κανάλι» την ερχόμενη Παρασκευή στις 21.00, για να ενισχύσει το (ήδη δυνατό, φέτος) prime time του Mega.

Στους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα» πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου και Daniel Nurka, ενώ σε ξεχωριστούς ρόλους θα είναι οι Ελένη Γερασιμίδου, Κατερίνα Ζαρίφη, Πηνελόπη Πιτσούλη και Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Η Πένη και ο Λυκούργος Νταλαούρας, εκλεκτοί κάτοικοι του Κουδουναρίου, ονειρεύονται ότι η μοναχοκόρη τους θα κάνει έναν γάμο αντάξιο των προσδοκιών τους. Με έναν πρίγκιπα ή έστω με έναν λόρδο. Όταν η νεαρή επιστρέφει στο σπίτι με τον συμφοιτητή της τον οποίο γνώρισε στο Λονδίνο, όλοι πιστεύουν ότι θα συμπεθεριάσουν με αληθινούς λόρδους. Από τη στιγμή που θα καταλάβουν πως η οικογένεια του υποψήφιου γαμπρού είναι από τα διπλανά Τίρανα, οι σουρεαλιστικές καταστάσεις θα ξεπεράσουν κάθε όριο. Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές αστείες... επιπλοκές», αναφέρει το Mega για την υπόθεση της σειράς.