Από τον ΣΚΑΪ στο Open το «After Dark»

Από τον ΣΚΑΪ στο Open το «After Dark»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (15/10/2021).

15 Οκτωβρίου 2021

Αλλαγή τηλεοπτικής «στέγης» για το talk show που παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς. Έπειτα από τρεις σεζόν στον ΣΚΑΪ, το «After Dark» θα ενισχύει την βραδινή ζώνη του Open, από την άλλη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 23.00. «Έχει πάρει συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του πλανήτη και μπορεί να μεταμορφώσει μια συζήτηση σε πάρτυ, έχει ένα αστείρευτο χιούμορ και την πιο θετική διάθεση. Ο Θέμης Γεωργαντάς «εισβάλει» στη late night ζώνη του OPEN για απολαυστικές βραδιές», αναφέρει μεταξύ άλλων το κανάλι.

-------------------------

Κατερίνα Στανίση, Διονύσης Σχοινάς και Κατερίνα Καινούργιου στο «Just the 2 of Us».

Με πολλές guest εμφανίσεις θα βγει στον αέρα το μουσικό σόου του Alpha, αύριο στις 20.00. Καλεσμένοι του «J2US» για αυτή την εβδομάδα θα είναι η Κατερίνα Στανίση και ο Διονύσης Σχοινάς, ενώ μόνο για αυτό το επεισόδιο ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης θα τραγουδήσει live μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου.

-------------------------

Οι καλεσμένοι της εβδομάδας στο «Αυτοπροσώπως».

Τρεις προσωπικότητες από τον χώρο της υποκριτικής και έναν από τον χώρο της επιστήμης, φιλοξενεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του ο Νίκος Θρασυβούλου. Αύριο από τις 11.00 έως τις 13.00 στο στούντιο του Alpha 98.9 θα βρίσκεται ένα δημοφιλές ζεύγος ηθοποιών, η Ναταλία Τσαλίκη την πρώτη ώρα και ο Γιάννης Μπέζος τη δεύτερη. Και την Κυριακή, από τις 11.00 έως τις 12.00 θα είναι ο διαιτολόγος, διατροφολόγος και συγγραφέας Δημήτρης Δελλής, και από τις 12.00 έως τις 13.00 ο ηθοποιός και παρουσιαστής Νίκος Κουρής.

-------------------------

Πάνω από 300 χιλιάδες οι συνδρομητές της streaming υπηρεσίας της Cosmote TV.

Χαμόγελα στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ για τις επιδόσεις της εξελιγμένης έκδοσής της. Η Cosmote TV ανακοίνωσε ότι η streaming υπηρεσία της είναι, πλέον, προσβάσιμη σε πάνω από 300 χιλιάδες συνδρομητές, 1,5 χρόνο μετά το επίσημο λανσάρισμά της. «Διαθέτοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, συνδυαστικά με το ολοκληρωμένο και ποιοτικό τηλεοπτικό περιεχόμενο σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος (αθλητικά, κινηματογραφικά, ντοκιμαντέρ), αποτελεί σήμερα, την κορυφαία ελληνική streaming υπηρεσία», σημειώνει μεταξύ άλλων η πλατφόρμα.