Πρεμιέρα για την «Αυτοψία» με οδοιπορικό στις φυλακές Τρίπολης

Πρεμιέρα για την «Αυτοψία» με οδοιπορικό στις φυλακές Τρίπολης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (18/10/2021).

18 Οκτωβρίου 2021

Στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, επιστρέφει η εκπομπή έρευνας του Αντώνη Σρόιτερ την ερχόμενη Πέμπτη στις 00.30 στον Alpha. Στην «Αυτοψία» μιλούν διάφοροι κρατούμενοι για τα αδικήματα για τα οποία βρίσκονται στη φυλακή, τις ποινές τους και τη ζωή τους ως έγκλειστοι στο σοφρωνιστικό ίδρυμα. Επιπλέον, μιλούν και για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για παιδεραστία και βιασμούς.

-------------------------

Επιστρέφει στο Open με talk show η Αννίτα Πάνια.

Ένα project διαφορετικό από τα υπόλοιπα στα οποία την έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνει η γνωστή παρουσιάστρια, τόσο σε ύφος όσο και σε ώρα μετάδοσης. Από την ερχόμενη Πέμπτη στις 00.15 η Αννίτα Πάνια θα παρουσιάζει στο Open την εκπομπή «Ανοιχτά», ένα νέο talk show στο οποίο οι καλεσμένοι του θα «βολεύονται στο ζεστό σκηνικό και σαν καλοί φίλοι θα ξεκινούν όμορφες, ουσιαστικές συζητήσεις, εκμυστηρεύονται προσωπικές ιστορίες και μοιράζονται μοναδικές στιγμές από τη ζωή και την καριέρα τους», όπως αναφέρει το κανάλι.

-------------------------

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Δύο πρόσωπα από τον χώρο της μουσικής και της υποκριτικής φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Ο ένας είναι ο «Εισβολέας» Ηλίας Παπανικολός, ο οποίος θα μιλήσει μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια, τον γιο του, την μουσική του, την ραπ, τις κόντρες που είχε, την καραντίνα και τα μελλοντικά του σχέδια. Και ο άλλος είναι ο κωμικός και παρουσιαστής του «5x5», Μάρκος Σεφερλής, που θα μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό ευτράπελα από τις παραστάσεις του, το «Ταξί» που τον έκανε ευρύτερα γνωστό, την οικογένειά του και την σειρά που ετοιμάζει.

-------------------------

«Πανηγυρίζουν» στο Mega για το «Πάμε Δανάη».

Πρωτιά για την ψυχαγωγική εκπομπή του «μεγάλου καναλιού», τα νούμερα της οποίας δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνα της περσινής σεζόν. Το «Πάμε Δανάη» ανέβηκε στην κορυφή της προτίμησης του «δυναμικού κοινού» την εβδομάδα από 11-15/10, με μέσο όρο 19,2%, ενώ ψηλά βρέθηκε και στο γυναικείο και στο ανδρικό 25-44 με 23,4% και 17,8% αντίστοιχα.

-------------------------

Στο Πρώτο Πρόγραμμα 105.8 η Νεφέλη Λυγερού.

Με μια ακόμη «μεταγραφή» ενισχύεται η βραδινή ζώνη του δημόσιου ενημερωτικού ραδιοσταθμού. Από σήμερα και κάθε μέρα από τις 20.00 έως τις 21.00, η δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος Νεφέλη Λυγερού, που για ένα «φεγγάρι» ήταν στο πρόγραμμα του Θέμα 104.6, θα παρουσιάζει την εκπομπή «Τι μας ξημερώνει;» στο Πρώτο Πρόγραμμα 105.8. «Η Νεφέλη Λυγερού θα αποχαιρετά την ημέρα που τελειώνει, ανιχνεύοντας αυτή που έρχεται. Διεθνή και εγχώρια επικαιρότητα, πολιτισμός, πρόσωπα, ιστορίες, αλλά και αποτύπωση της ατζέντας της επόμενης ημέρας, συνθέτουν ένα διαφορετικό είδος ενημέρωσης, ένα ξεχωριστό ραδιοφωνικό περιοδικό που σκοπό έχει να εντοπίσει τη θεματολογία του 24ώρου που έρχεται», αναφέρει χαρακτηριστικά η δημόσια ραδιοτηλεόραση.