ΕΟΝ: Τηλεόραση, internet και σταθερή τηλεφωνία με τη «σφραγίδα» της Nova

ΕΟΝ: Τηλεόραση, internet και σταθερή τηλεφωνία με τη «σφραγίδα» της Nova
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρουσιάστηκε επισήμως η νέα πλατφόρμα του United Group.

19 Οκτωβρίου 2021

Μέσα από μια διαδικτυακή εκδήλωση με προσκεκλημένους συντάκτες των media, η Nova ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας και πιο εξελιγμένης υπηρεσίας της. Ο λόγος για την ΕΟΝ, μια πλατφόρμα η οποία λειτουργεί ήδη και σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται το United Group, και συνδυάζει το live και on demand περιεχόμενο της Nova, internet και σταθερή τηλεφωνία σε μια συσκευή.

Η ΕΟΝ λειτουργεί με σύστημα Android TV και είναι προσβάσιμη σε όλες τις συσκευές, δηλαδή σε TV box, Smart TV, PC, smartphone και tablet. Επιπλέον, διαθέτει 7-day catch-up διαθέσιμο στα περισσότερα κανάλια, θέαση σε πολλαπλές συσκευές, φωνητική αναζήτηση, προσωποποίηση, περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, ειδικό παιδικό τηλεχειριστήριο και λειτουργίες γονικού ελέγχου.

Το βασικό πρόγραμμα της ΕΟΝ, που περιέχει premium κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο μαζί με τα ελεύθερα κανάλια, κοστίζει 10 ευρώ τον μήνα, ενώ με την προσθήκη των υπηρεσιών FIBER internet και σταθερής τηλεφωνίας η τιμή ανεβαίνει στα 30 ευρώ. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη μέσω του ΕΟΝ app και του site eon.tv.

«Η ΕΟΝ είναι η πιο δημοφιλής τηλεοπτική πλατφόρμα στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη. Με την EON η Nova ξανασυστήνει την τηλεόραση στην Ελλάδα και αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα, συνδυάζοντας πρωτοποριακή τεχνολογία με συναρπαστικό αποκλειστικό premium περιεχόμενο, σε προσιτή τιμή χωρίς ψιλά γράμματα. Σήμερα, προσφέρουμε μια νέα εμπειρία τηλεόρασης, προσιτή σε όλους. Προσφέροντας παράλληλα ταχύτατο fiber internet και σταθερή τηλεφωνία. Με την EON, το premium περιεχόμενο γίνεται προσιτό σε όλους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

«Αυτή θα είναι η καλύτερη τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια της Nova, με την επόμενη σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη και πιο πλούσια. Με αποκλειστικές συνεργασίες που περιλαμβάνουν τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά blockbusters, αλλά και το καλύτερο αθλητικό θέαμα με την προσθήκη της Premier League από τον Αύγουστο του 2022 και για τις επόμενες 6 σεζόν. Με τόση μεγάλη ποικιλία αποκλειστικού περιεχομένου, κάθε εβδομάδα στη Nova θα είναι γεμάτη δυνατό πρόγραμμα με τις καλύτερες προτάσεις των κινηματογραφικών studios και live αθλητικό θέαμα από τις κορυφαίες διοργανώσεις», συμπλήρωσε από την πλευρά της η διευθύνουσα σύμβουλος της Nova Media, Κική Σιλβεστριάδου.