Δύο βραδιές για τους Planet of Zeus στο Temple

Δύο βραδιές για τους Planet of Zeus στο Temple
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πρώτη βραδιά είναι sold out, ελάχιστα τα εισιτήρια για την Κυριακή

23 Οκτωβρίου 2021

Δύο χρόνια μετά το τελευταίο τους live οι Planet Of Zeus επιστρέφουν για το opening του Temple.

Τα εισιτήρια για την πρώτη βραδιά έχουν εξαντληθεί, ενώ απομένουν ελάχιστα για την δεύτερη.

«Μήνυμα Από τον Πλανήτη Δία.

Σχεδόν 2 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που παίξαμε το τελευταίο μας live σε κλειστό χώρο. Έφτασε λοιπόν η ώρα να αλλάξει αυτό και φυσικά δε θα μπορούσε να ξεκινήσει πουθενά αλλού εκτός από το "σπίτι" μας, την Αθήνα. Μετά από τόσο καιρό συναυλιών, με απαγορεύσεις, περιορισμούς, αποστάσεις και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, επιστρέφουμε επιτέλους σε αυτό που αγαπάμε και ξέρουμε να κάνουμε καλά.

Αυτό το Σάββατο και την Κυριακή στο Τemple, σε δύο ¨οικογενειακά" live για να έρθουμε ξανά κοντά, χωρίς μάσκες και καρέκλες, αλλά με χορό, ιδρώτα και φασαρία... Όπως πρέπει δηλαδή!! Σας περιμένουμε»

Οδηγίες για όσους βρεθούν στη συναυλία

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30. Φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας, προς την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ο χώρος είναι covid-free, που σημαίνει πως εισέρχονται σε αυτόν, όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και ταυτοπροσωπία (ταυτότητα / δίπλωμα / διαβατήριο). Επίσης η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με κοινό ορθίων.

 Φροντίστε να έχετε μαζί σας, το εισιτήριό σας, είτε τυπωμένο (καλή ποιότητα ώστε να φαίνεται το barcode), είτε στην οθόνη του κινητού σας (καλύτερα όχι screenshots, γιατί αλλοιώνεται το barcode). Η απόδειξη αγοράς ΔΕΝ συνιστά συναυλιακό εισιτήριο.

Η συναυλία είναι sold-out, που σημαίνει πως ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια στην είσοδο. Ελάχιστα έχουν μείνει διαθέσιμα για την δεύτερη συναυλία, και θα τα βρείτε στο viva.gr