Ο Γιάννης Κότσιρας στον Ιανό

Ο Γιάννης Κότσιρας στον Ιανό
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα είναι ο πρώτος καλεσμένος των «Ακροάσεων» της Όλγας Λασκαράτου και του Νίκου Μουρατίδη

25 Οκτωβρίου 2021

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι ο πρώτος καλεσμένος των «Ακροάσεων» που θα πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα στο café του Ιανού. 

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου, προσκαλούν καλλιτέχνες και κοινό για ακρόαση cd.

Οι ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ αρχίζουν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 19:30, με την ακρόαση του cd του Γιάννη Κότσιρα “Κοίτα γύρω”, όπου ο ίδιος θα πει τα πάντα για το πώς έγινε και όλες τις μικρές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα καινούργια του τραγούδια. Θα απαντήσει σε ερωτήσεις και στο τέλος θα παίξει live/ acoustic κάποια κομμάτια. Για τους ενδιαφερόμενους θα υπογράψει και αντίτυπα του cd του.

Η εκδήλωση είχε αναβληθεί πριν λίγες ημέρες εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Οι τρεις πρώτοι καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν είναι:

  • Τρίτη 26/10 Γιάννης Κότσιρας – cd «Κοίτα γύρω»
  • Πέμπτη 25/11 Νατάσα Μποφίλιου - cd «Η εποχή του θερισμού» (μαζί της ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος)
  • Πέμπτη 23/12 Σταμάτης Κραουνάκης - cd «Γιορτή στα σπίτια»

Link προκράτησης: εδώ

Link εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/akroaseis_sto_cafe_tou_ianou_-_nikos_mouratidhs_and_%CE%8Clga_laskaratou_-_giannhs_kotsiras_-_26-10/

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του ΙΑΝΟΥ στο YouTube Channel

Λίγα λόγια για τις Ακροάσεις στο café του ΙΑΝΟΥ

Μια φορά τον μήνα στο café IANOS οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου προσκαλούν καλλιτέχνες και κοινό για ΑΚΡΟΑΣΗ cd. Στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, τα Σαββατοκύριακα 4μμ-6μμ η Όλγα Λασκαράτου έχει την εκπομπή «Ένα παράθυρο θάλασσα». Αμέσως μετά 6μμ-9μμ ακολουθεί ο Νίκος Μουρατίδης με την εκπομπή «Η Μικρή μας Πόλη».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι καλλιτέχνες θα υπογράφουν αντίτυπα των cd τους.

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.