Το «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφει, διασκεδάζοντας τις φήμες για το μέλλον του

Το «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφει, διασκεδάζοντας τις φήμες για το μέλλον του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από σήμερα στον αέρα το πρώτο κανονικό τρέιλερ της σατιρικής εκπομπής για το «comeback» της στον ΑΝΤ1.

25 Οκτωβρίου 2021

Προερχόμενοι από μια «σαρωτική» χρονιά στο Open, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επιστρέφουν σύντομα στο κανάλι όπου ξεκίνησε και έγινε γνωστό το «Ράδιο Αρβύλα». Το πρώτο κανονικό τρέιλερ της σατιρικής εκπομπής θα παίζει από σήμερα στον αέρα του ΑΝΤ1, ωστόσο είναι ήδη διαθέσιμο στο κανάλι του στο YouTube. Εκεί η ομάδα της εκπομπής σατιρίζει τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό, για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η περσινή σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες για το «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο έκανε τη διαφορά στη βραδινή ζώνη και «έκοψε» μεγάλο μέρος από την τηλεθέαση των απέναντι δελτίων ειδήσεων. Όπως ανέφερε το προ μηνών δελτίο τύπου του Open, όλα τα επεισόδια που μετέδωσε είχαν μέσο όρο 21% στο «δυναμικό κοινό», με 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό. Το καλύτερο σε τηλεθέαση επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε 25,9% στο 18-54, και ήταν πάνω από το 35% σε επί μέρους κοινά.

Ιδού και η λίστα με τα νούμερα ενός από τα επεισόδια (του δεύτερου, μια ημέρα μετά την πρεμιέρα) του «Ράδιο Αρβύλα», στο 18-54, που πρόβαλλε το Open, την περασμένη σεζόν:

1) OPEN (Ράδιο Αρβύλα): 22%
2) ΑΝΤ1 (Ήλιος): 16,1%
3) STAR (Ειδήσεις): 14%
4) ALPHA (Έλα στη θέση μου): 11,4%
5) ΣΚΑΪ (Ειδήσεις): 8,5%
6) ΕΡΤ1 (Χαιρέτα μου τον πλάτανο): 6,2%
7) MEGA (Ειδήσεις): 4,3%
8) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV (Φίλα τον βάτραχό σου): 0,7%