Ο Γιώργος Νταλάρας στο «Σπίτι με το Mega»

Ο Γιώργος Νταλάρας στο «Σπίτι με το Mega»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (03/11/2021).

03 Νοεμβρίου 2021

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές των τελευταίων δεκαετιών, θα είναι το πρώτο όνομα στη μουσική εκπομπή του «μεγάλου καναλιού», το ερχόμενο Σάββατο στις 22.00. Ο Γιώργος Νταλάρας θα τραγουδήσει για τους τηλεθεατές του Mega κομμάτια-σταθμούς στην καριέρα του όπως τα «Ένας κόμπος η καρδιά μου», «Κλειδαριές», «Ο ουρανός φεύγει βαρύς», «Καράβια στη στεριά», «Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν» και «Τα βεγγαλικά σου μάτια». Μαζί του θα βρίσκονται η Μελίνα Ασλανίδου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χρήστος Μάστορας, η Μαρίζα Ρίζου, ο Μπάμπης Στόκας και η Ασπασία Στρατηγού, ενώ θα συμμετάσχει και ο Χρήστος Καλιοντζίδης.

-------------------------

Έρχεται το «The Chase» στο Mega.

Μετά το «X Factor», το «μεγάλο κανάλι» αναζητά παίκτες για ένα ακόμη πρόγραμμα που ετοιμάζεται να ρίξει στον ανταγωνισμό, μέσα στη σεζόν που διανύουμε. Ο λόγος για το τηλεπαιχνίδι «The Chase», στο οποίο 4 παίκτες καλούνται σε μια «καταδίωξη» ερωτήσεων και απαντήσεων, και έρχονται αντιμέτωποι με τους «Chasers» (μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής) με σκοπό να διεκδικήσουν 10 χιλιάδες ευρώ. Οι πλατφόρμες για τις δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ανοίξει, και μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά μέσω του megatv.com/thechase ή τηλεφωνικά στο 210 7546444.

-------------------------

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο «Ανοιχτά».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και άλλοτε μεγαλοστέλεχος καναλιών, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, αύριο στις 00.15 στο Open. Η Ζήνα Κουτσελίνη περιγράφει τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την απομάκρυνσή της από τηλεοπτικό σταθμό λόγω μιας παρουσιάστριας και τον αείμνηστο Γιώργο Καραϊβάζ, με τον οποίο συνεργαζόταν μέχρι την ημέρα που δολοφονήθηκε. Στο «Ανοιχτά» θα παρέμβουν και φίλοι της Ζήνας Κουτσελίνη, με την ίδια να συμβουλεύει και να βαθμολογεί τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

-------------------------

Μελίνα Μακρή, Φράνκι Λούβαρης και Super Κική στο «After Dark».

Ένα ακόμη ζευγάρι φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Θέμης Γεωργαντάς, την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.00 στο Open. Η Μελίνα Μακρή και ο σύντροφός της Φράνκι Λούβαρης, μιλούν για τη σχέση τους και πως έγινε η γνωριμία μεταξύ τους, ενώ η πρώην τραγουδίστρια των Vegas μιλά και για το αν θα επανενωθεί το συγκρότημα και το αν θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Στο «After Dark» θα είναι και η Super Κική, η οποία θα μιλήσει για όσα είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το αρνητικό σχόλιο του Δημήτρη Σταρόβα, την πορεία της προς την απεξάρτηση, τη μάχη της με την κατάθλιψη, την δημιουργία της «Super Κικής», τη μεγαλύτερη φοβία της και την δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης.

-------------------------

Πρωτιές τον Οκτώβριο για «Rouk Zouk» και «5x5».

Πολύ καλά εξελίσσεται, μέχρι στιγμής, η σεζόν για τα καθημερινά τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια του μήνα που έφυγε, το «Rouk Zouk» ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του στο 18-54, με μέσο 19,1% και 3,4 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό, ενώ σημείωσε και ένα 27,5% σε επί μέρους ανδρικό κοινό. Στο ίδιο χρονικό διάστημα βρέθηκε ψηλά και το «5x5», όντας και εκείνο πρώτο στη ζώνη προβολής του στο 18-54 με μέσο όρο 15,2%. Το τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή σημείωσε την υψηλότερή του επίδοση σε επί μέρους γυναικείο κοινό, με 18,1%.

-------------------------

Πρωτιά που δίνει ελπίδες στο Open από το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει».

Την ώρα που η συντριπτική πλειονότητα των προγραμμάτων του καναλιού πάει από το κακό στο χειρότερο σε νούμερα, η εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη είναι ένα από τα ελάχιστα που παραμένει σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» ήταν πρώτο στο 18-54 με μέσο όρο 13,8%, όντας μια από τις κορυφαίες εκπομπές του Open σε τηλεθέαση και αυτή τη σεζόν.