«The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου στο Mega

«The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου στο Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (08/11/2021).

08 Νοεμβρίου 2021

Έπειτα από αρκετές σεζόν στο «Still Standing» του ΑΝΤ1, η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται να αναλάβει ένα ακόμη τηλεπαιχνίδι, αυτή τη φορά στο «μεγάλο κανάλι». Η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι η παρουσιάστρια του «The Chase», που έρχεται σύντομα στο πρόγραμμα του Mega και ήδη αναζητά παίκτες, ανοίγοντας τις σχετικές πλατφόρμες για το κοινό. «Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στο MEGA για να δώσει με τη θετική της ενέργεια και την αμεσότητά της ρυθμό στο νέο τηλεπαιχνίδι που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού», αναφέρει χαρακτηριστικά το «μεγάλο κανάλι» στο σχετικό δελτίο τύπου του.

-------------------------

Οι καλεσμένοι του «The 2Night Show» για αυτή την εβδομάδα.

Πολλοί και από διάφορους χώρους θα είναι εκείνοι που θα βρεθούν στο στούντιο της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το τριήμερο 08-10/11 στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για την ανερχόμενη ποπ τραγουδίστρια Ζοζεφίν, την δημοφιλή κωμικό Κατερίνα Βρανά, την σπουδαία ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, το μοντέλο και παρουσιάστρια του «Style Me Up» Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον ηθοποιό του «Ήλιου» Γιώργο Καραμίχο και τον λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μακρόπουλο.

-------------------------

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στις «Απλές Κουβέντες».

Ο δημοφιλής κωμικός θα είναι ο καλεσμένος της εκπομπής του Σπύρου Ανδριανού, του Χρήστου Παπανίκα και του Θέμη Καλόγηρου, απόψε στις 00.30 στο Open. Ο Γιάννης Ζουγανέλης θα μιλήσει για το πως αυτονομήθηκε από πολύ νεαρή ηλικία, τους κωφάλαλους γονείς του, τον κοινωνικό ρατσισμό στα ΑΜΕΑ, την ενασχόλησή του με τη μουσική, την πολιτική, την περίοδο που πέρασε στη φυλακή, την Ελλάδα και τους Έλληνες, την κωμικότητα, την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το νέο του βιβλίο, και θα τραγουδήσει για τους παρουσιαστές και τους τηλεθεατές της εκπομπής.