ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΩΝ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΩΝ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκρίνοντας φετινές και περσινές ακροαματικότητες, βγαίνουν κάποια ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

06 Ιουνίου 2010Συγκρίνοντας φετινές και περσινές ακροαματικότητες, βγαίνουν κάποια ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

1) Δίεση 101,3 και Μελωδία 99,2 παρουσιάζουν διαρκή πτώση - μιλάμε για τα ραδιόφωνα του... έντεχνου. Τους χαμένους ακροατές τούς πλεύρισαν το νεοσύστατο Δίφωνο 96,6 και ο Freedom 88,9 που, ειδικά αυτός, διπλασίασε τα ποσοστά του.

2) Μεγάλη πτώση παρουσιάζει η ΕΡΑ Σπορ. Αντιθέτως, ο NovaΣπορ ανέβηκε σημαντικά. Ο Arrena δεν υπάρχει πια και ο Sentra 103,3 παραμένει σταθερός.

3) Kiss 92,9 και Λάμψη 93,2 παραμένουν στα υψηλά, με σχετική πτώση όμως στα ποσοστά τους. Αρκετά πιο χαμηλά σε σχέση με πέρυσι τα δύο ροκ (ή «ροκ») ραδιόφωνα, Rock Fm και Red 96,3.

4) Στα νεανικά ραδιόφωνα ο VFm είναι εκείνος που φαίνεται να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα απώλειας ακροατών. Ο DeeJay παρουσιάζει μία μικρή διαφορά προς τα κάτω και ο Mad 106,2 προς τα πάνω.

5) Ο Σκάι 100,3 δεν καταλαβαίνει τίποτε. Παραμένει στην κορυφή, ανεβαίνοντας κι άλλο... Ο Alpha έγινε Θέμα 98,9 χωρίς όμως στις ακροαματικότητες να αλλάξει το παραμικρό. Την ίδια ώρα ο Flash 96 σημειώνει σημαντική άνοδο.

(Σημειώνουμε πως αναφερόμαστε μόνο στις σημαντικές αυξομειώσεις ακροαματικότητας. Όποια ραδιόφωνα δεν περιέχονται στις παραπάνω επισημάνσεις είναι γιατί παραμένουν στα περσινά επίπεδα).