Δολοφονία χαρακτήρα ή μοντέλα χωρίς ανθρωπιά;

Δολοφονία χαρακτήρα ή μοντέλα χωρίς ανθρωπιά;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ράδιο Αρβύλα VS Αρη Πορτοσάλτε και τούμπαλιν.

11 Νοεμβρίου 2021

Η κριτική του Ράδιο Αρβύλα στον Αρη Πορτοσάλτε για όσα τραγικά είχε πει ο τελευταίος για τους διανομείς, προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ.

Καταρχάς, ιδού τι είπε ο Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού:
«Επειδή βλέπω ότι η δολοφονία χαρακτήρα συνεχίζεται, και στο Twitter και στα αντίπαλα κανάλια… Τώρα μου την πέφτει και μια παρέα που κάνει μαθητικό χιούμορ. Είναι γερομπισμπίκηδες πια, αλλά κάνει μαθητικό χιούμορ. Ως προς την νοημοσύνη, αν έχω, με αφορμή το θέμα με τους διανομείς. Αν θέλουν διάλογο, πάω, δεν έχω κανένα πρόβλημα, να αντιμετωπίσω το λαϊκισμό τους»

Και ιδού όσα του είχε πει την προηγούμενη ο Αντώνης Κανάκης από τον ΑΝΤ1:
«Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά από αυτό το γεγονός και να κάνεις αυτό εδώ το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση, ένα τακτ. Παρακαλούμε την εταιρία τεχνολογίας που φτιάχνει μοντέλα τύπου Πορτοσάλτε, στο λογισμικό που χρησιμοποιείται αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά, κάντε ένα σετάρισμα, ένα update και ανεβάστε λίγο την ανθρωπιά». Και συμπλήρωσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αν την επιδέχεται και δεν είναι πολύ παλιό μοντέλο».

Αυτό πάντως που βαπτίζουν ως λαϊκισμό οποιαδήποτε κριτική τους γίνεται και, μάλιστα, σε ακραία σχόλιά τους, ακούγεται αρκούντως γελοίο πια...