Στον Alpha το «Adele One Night Only» του CBS

Στον Alpha το «Adele One Night Only» του CBS
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (12/11/2021).

12 Νοεμβρίου 2021

Μια ιδιαίτερη κίνηση από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, το οποίο αποφάσισε να «ξεφύγει» για λίγο από τα συνηθισμένα του ψυχαγωγικά προγράμματα και να κάνει άνοιγμα στα μουσικά ντοκιμαντέρ. Ο Alpha εξασφάλισε αποκλειστικά για την Ελλάδα, το αφιέρωμα που ετοίμασε το CBS για την Adele με τίτλο «Adele One Night Only». Εκεί, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίζεται να ερμηνεύει μεγάλες της επιτυχίες όπως τα «Hello», «Skyfall», «Someone Like You», «When We Were Young» και άλλες, ενώ παρουσιάζει και ορισμένα από τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ, «30», που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου. Επιπλέον, θα προβληθεί και μια συνέντευξη που έδωσε η Adele στην Oprah Winfrey.

-------------------------

Η νέα έξαρση του κορωνοϊού στη «Μεγάλη Εικόνα».

Τα ρεκόρ στον ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων του Covid-19, η πίεση στο ΕΣΥ, οι εμβολιασμοί και η θέση της Εκκλησίας απέναντι σε εμβόλια και αρνητές, θα είναι τα βασικά θέματα της εκπομπής της Νίκης Λυμπεράκη, την ερχόμενη Δευτέρα στις 23.50 στο Mega. Καλεσμένοι της «Μεγάλης Εικόνας» θα είναι δύο πρώην υπουργοί Υγείας, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Ανδρέας Ξάνθος, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν μαρτυρίες γιατρών της πρώτης γραμμής, για τα όσα βιώνουν καθημερινά.

-------------------------

Με δύο υποθέσεις εξαφάνισης το αποψινό «Φως στο Τούνελ».

Ένας καθηγητής και ένας νεαρός μηχανολόγος μηχανικός μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, στις 23.20 στο Mega. Ο καθηγητής είναι πατέρας και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, και τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν σκόρπια στη διαδρομή του. Ο μηχανολόγος μηχανικός είχε κλείσει ραντεβού με γιατρό στην Αθήνα, και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.