Η Premier League επιστρέφει στα κανάλια Novasports

Η Premier League επιστρέφει στα κανάλια Novasports
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα δικαιώματα μιας ακόμη μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης εξασφάλισε η Nova.

29 Νοεμβρίου 2021

Ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο αλλάζει τηλεοπτική «στέγη» στην Ελλάδα. Έπειτα από πολλές σεζόν στην Cosmote TV, η Premier League επιστρέφει από του χρόνου στη Nova και μάλιστα με συμφωνία πολυετούς διάρκειας. Αρχής γενομένης από τη σεζόν 2022-2023, το πρωτάθλημα Αγγλίας θα παίζει στα κανάλια Novasports μέχρι το 2028.

«Από τον Αύγουστο του 2022, όλοι οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις συναρπαστικές αναμετρήσεις της Premier League μέσα από τη συμφωνία που εξασφάλισε για τους Έλληνες φιλάθλους η Nova, μέλος του United Group, κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Έτσι, το premium sports περιεχόμενο του Novasports θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο με το συναρπαστικό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν 20 σύλλογοι, και καθηλώνει εκατομμύρια φιλάθλους προσφέροντας μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα σε κάθε σεζόν από τον Αύγουστο μέχρι τον Μάιο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η συνδρομητική πλατφόρμα.

Μαζί με την Premier League η Nova έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα 6 ομάδων της Super League 1, της ισπανικής La Liga, της γερμανικής Bundesliga, της γαλλικής Ligue 1 και του ολλανδικού Eredivisie, όσον αφορά το ποδόσφαιρο.