Νέο site με podcasts από το Avopolis

Νέο site με podcasts από το Avopolis
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εμπνευστές του, οι Τάσος Βογιατζής, Δημήτρης Λιλής και Μάκης Μηλάτος.

02 Δεκεμβρίου 2021

Εφτιαξαν μια βάση θεματικών κειμένων και on demand μουσικών εκπομπών που συνδυάζονται και δημιουργούν ένα δίκτυο στο οποίο μπορούμε όλοι μας να ανατρέχουμε ανάλογα με τη διάθεση, τις ανάγκες μας, το mood ή την πληροφορία που θέλουμε να αντλήσουμε. Το mypodcasts.avopolis.gr. Μιας πλατφόρμας που δεν θα είναι ένα ραδιόφωνο με ροή, αλλά μια θεματική βάση από κείμενα αφιερωμένα σε είδη μουσικής, labels, καλλιτέχνες και μουσικές ιστορίες, τα οποία συνδυάζονται με podcasts.

Κάθε κείμενο, που θα περιέχεται στο mypodcasts.avopolis.gr, θα συνοδεύεται με μία εκπομπή που θα ηχογραφείται και θα είναι διαθέσιμη on demand. Αρκετές από αυτές θα παίζουν πρώτα ζωντανά. Παράλληλα, θα υπάρχουν συνεντεύξεις (Conversations) που θα ανακοινώνονται και θα γίνονται ζωντανά στο στούντιο (και με video streaming!) και στη συνέχεια θα υπάρχουν, μαζί με κείμενο, στο micro-site του Avopolis. Στο micro-site αυτό θα υπάρχουν και mixtapes από djs, παραγωγούς, συντάκτες, music specialists, τα οποία επίσης θα συνδυάζουν με κείμενα.

Το mypodcasts.avopolis.gr στηρίζεται στην τεχνολογία του Mixcloud Pro, το οποίο αναλαμβάνει και την πληρωμή των δικαιωμάτων στους πραγματικούς δικαιούχους.

Ο ήχος της ροκ από τα χέρια του Μάκη Μηλάτου και της Άννας Γεωργάτου, της jazz και της electronica από τον Ζώη Χαλκιόπουλο, της ethnic από την Ευδοκία Πρέκα, των blues, του funk και της soul από τον Άγγελο Κυρούση, της indie pop και της disco από τον Βαγγέλη Κυριακάκη, καθώς και όλη η επικαιρότητα της εναλλακτικής κουλτούρας μέσα από τα κείμενα και τα σχόλια της Εύης Χουρσανίδη και του Άγγελου Κλειτσίκα.