Ακολουθήστε μας στο Google news
Η απόλυτη ανασφάλεια επικρατεί αυτό το διάστημα στην ΕΡΤ και ουδείς μπορεί να πει τι μέλλει γενέσθαι με τους συμβασιούχους. Από εδώ και στο εξής είναι όλα θέματα πολιτικής απόφασης. Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει προτείνει να παραμείνουν γύρω στους 800 συμβασιούχους στο μαγαζί, συγνώμη, στο ίδρυμα ήθελα να πω. Ωστόσο άλλοι αποφασίζουν από 'δω και στο εξής. Ελπίζω μόνο να μην βρεθεί ξαφνικά κανένας από τους γνωστούς πολιτικούς και να πει, μαχαίρι οι συμβάσεις, καμία δεν ανανεώνεται, προχωράμε χωρίς αυτούς και βλέπουμε. Δεν παίζει, θέλω να ελπίζω, τέτοιο σενάριο.
Ως γνωστόν (;) πάντως οι δοικητικοί και οι τεχνικοί της ΕΡΤ θα μπουν μέσω ΑΣΕΠ, ενώ οι δημοσιογράφοι και παραγωγοί με εσωτερικές διαδικασίες της ΕΡΤ. Εν αναμονή λοιπόν.
Σήμερα και αύριο, λοιπόν, πραγματοποιείται το Kosmos Festival. Αφού δεν έχουμε να... φάμε, ας το γιορτάσουμε. Απόψε θα δούμε τους The Specials, Dub.Inc. και Staff Benda Bilili και αύριο τους Ojos de Brujo, Shantel, Amparo Sanchez και The Smokey Bandits. Τα εισιτήρια στοιχίζουν 45 ευρώ στο ταμείο (για το διήμερο θα χρειαστείτε 65 ευρώ) και, επίσης, ο «Kosmos 93,6» θα μεταδίδει live πρόγραμμα από το θέατρο.
Από σήμερα στις 4 το απόγευμα. Θα είμαστε συντονισμένοι να παίρνουμε γεύση και κλίμα.
Ανασφάλεια στην ΕΡΤ και, ουδείς, μπορεί να πει τι μέλλει γενέσθαι με τους συμβασιούχους...
11 Ιουνίου 2010Θα ασχοληθούμε παρακάτω με το Kosmos Festival που ξεκινάει σήμερα στο Θέατρο Βράχων, στο Βύρωνα. Πριν τα θεάματα όμως προηγείται ο άρτος. Πόσω μάλλον όταν χθες στο «Kosmos 93,6» ολόκληρο το 24ωρο ακούσαμε μόνο τρεις παραγωγούς όλους κι όλους. Ήταν ημέρα απεργίας των συμβασιούχων και, εκπομπές, έκαναν αποκλειστικά οι μόνιμοι συνεργάτες του σταθμού.
Ως γνωστόν (;) πάντως οι δοικητικοί και οι τεχνικοί της ΕΡΤ θα μπουν μέσω ΑΣΕΠ, ενώ οι δημοσιογράφοι και παραγωγοί με εσωτερικές διαδικασίες της ΕΡΤ. Εν αναμονή λοιπόν.

Από σήμερα στις 4 το απόγευμα. Θα είμαστε συντονισμένοι να παίρνουμε γεύση και κλίμα.