Ο απόηχος των εκλογών του ΚΙΝΑΛ στο Open

Ο απόηχος των εκλογών του ΚΙΝΑΛ στο Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (06/12/2021).

06 Δεκεμβρίου 2021

Την έκτακτη εκπομπή με τίτλο «ΚΙΝΑΛ: Αλλαγή σελίδας», που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, θα μεταδώσει το «ανοιχτό κανάλι» απόψε στις 23.45. Βασικοί της άξονες θα είναι αποτίμηση των αποτελεσμάτων από τα επιτελεία των υποψηφίων, η αξιολόγηση της μεγάλης συμμετοχής και η τελική «μάχη» ανάμεσα σε Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου.

-------------------------

Ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο χρήστες ο Alpha στο YouTube.

Μια σημαντική επιτυχία για το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς στο διαδίκτυο, σε επίπεδο απήχησης. Όπως ανακοίνωσε ο Alpha, στο YouTube κατάφερε να σπάσει το «φράγμα» των 1 εκατομμυρίων subscribers στον λογαριασμό του, καταγράφοντας 1,8 δισεκατομμύρια βιντεο-προβολές, 278,6 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης και χιλιάδες βίντεο για on demand προβολή. Στην πλειονότητά τους οι εγγεγραμμένοι στο κανάλι του Alpha είναι γυναίκες κατά 54,1% και ηλικίας από 18-24 ετών κατά 27,5%.

-------------------------

Ικανοποίηση στην ΕΡΤ για τις εκπομπές για τον Πάπα και το ΚΙΝΑΛ.

Πάνω από τον μέσο όρο της ΕΡΤ1 κινήθηκαν τα έκτακτα προγράμματά της, για την επίσκεψη του Ποντίφικα στην Ελλάδα και την εκλογική αναμέτρηση της κεντροαριστερής παράταξης. Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, η πρώτη εκπομπή που μεταδόθηκε το Σάββατο είχε μέσο όρο 7,5%, με ανώτατο μερίδιο το 9%, και η δεύτερη το βράδυ της Κυριακής έφτασε το 9,9% με ανώτατο μερίδιο 12,4%. Σημειωτέο το ότι στην εβδομαδιαία μέτρηση της Nielsen η ΕΡΤ1 ήταν η μεγαλύτερη κερδισμένη σε μέσο όρο, ανεβαίνοντας κατά μισή μονάδα.