Τρία σίριαλ που αξίζουν στο ERTFLIX

Τρία σίριαλ που αξίζουν στο ERTFLIX
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα ξαναβλέπουμε εύκολα...

07 Δεκεμβρίου 2021

«Bodyguard»

Ένα από τα πιο δημοφιλή πολιτικά θρίλερ των τελευταίων ετών έρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η σειρά που μεταδόθηκε το 2018, πετυχαίνοντας τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης για το BBC από το 2008, ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και καλύτερης σειράς στα Golden Globes για καλύτερη τηλεοπτική σειρά.
Ο Madden κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα Golden Globes, ενώ η σειρά ήταν υποψήφια στα 71α Βραβεία Emmy.

Πρωταγωνιστούν: Richard Madden, Keeley Hawes, Gina McKee
Δημιουργός: Jed Mercurio


«When the Dust Settles»

Το «When the Dust Settles», που απέσπασε πέντε υποψηφιότητες στα Danish Film Awards 2021, μεταξύ των οποίων και για καλύτερη τηλεοπτική σειρά, ακολουθεί οκτώ διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων που συναντιούνται έπειτα από μια τρομοκρατική επίθεση στην Κοπεγχάγη. Από τον Morten έναν υδραυλικό που αγωνίζεται να φέρει τον γιο του στον σωστό δρόμο και την άστεγη Ginger, μέχρι την Elisabeth, την υπουργό Δικαιοσύνης.

Παίζουν: Karen-Lise Mynster, Jacob Lohmann, Malin Crépin
Δημιουργοί: Dorte Warnøe HøghIda, Maria Rydén


«Μάλιστα κύριε Υπουργέ» (Yes Minister)

Ένα βρετανικό πολιτικό και σατιρικό sitcom που έγραψε ιστορία. Έχοντας σαρώσει επανειλημμένα στα βραβεία BAFTA και κατέχοντας την έκτη θέση ως το καλύτερο τηλεοπτικό sitcom του Ηνωμένου Βασιλείου, η σειρά θεωρείται ένα τηλεοπτικό διαμάντι του παρελθόντος. Αυτή ασχολείται με την καριέρα του νέου υπουργού Τζιμ Χάκερ και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει από το ήδη υπάρχον βρετανικό δημόσιο. Ένας υπουργός κόντρα στο σύστημα… και στη λογική.

Πρωταγωνιστούν: Paul Eddington, Nigel Hawthorne, Derek Fowlds
Δημιουργοί: Antony Jay, Jonathan Lynn