Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο του «Special Report»

Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο του «Special Report»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (09/12/2021).

09 Δεκεμβρίου 2021

Με τρία θέματα θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1, αύριο στις 12 τα μεσάνυχτα. Ο τρίτος κύκλος του «Special Report» θα ξεκινήσει με μια συνάντηση με τον «άνθρωπο του Κρεμλίνου», Ντιμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος θα μιλήσει στη Μαρία Σαράφογλου για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία, τους S-400, την ενεργειακή κρίση και την κατάσταση στα σύνορα με την Ουκρανία. Στη συνέχεια ο Αντώνης Φουρλής ταξιδεύει στα «χωριά των ανεμβολίαστων», συνομιλώντας με ανθρώπους που διστάζουν να εμβολιαστούν, αντιεμβολιαστές αλλά και τον μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμο. Τέλος, το «Special Report» επισκέπτεται τα καμμένα της βόρειας Εύβοιας, με τον Τάσο Τέλλογλου να συνομιλεί με κατοίκους του νησιού που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, δασολόγους και εκπροσώπους φορέων για την αντιπυρική πρόληψη.

-------------------------

Το «Βινύλιο» συνεχίζει το «ταξίδι» του στην ελληνική τηλεόραση των 90s.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου μέρους του αφιερώματος της εκπομπής, σε επίπεδο τηλεθέασης, αύριο στις 20.00 θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 το δεύτερο μέρος του. Την προηγούμενη εβδομάδα οι συντελεστές του «Βινυλίου» ανέδειξαν τις καλύτερες κωμικές σειρές και τα καλύτερα τηλεπαιχνίδια της δεκαετίας του '90, ενώ άφησαν σε εκκρεμότητα τις καλύτερες διαφημίσεις.

-------------------------

Το αρχείο της ΕΡΤ αποχαιρετά τον Ρόμπι Σαίξπηρ.

Αφιέρωμα από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, σε έναν από τους κορυφαίους τζαμαϊκανούς μπασίστες και παραγωγούς, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή στα 68 του χρόνια. Το Αρχείο της ΕΡΤ ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook απόσπασμα από τη μουσική εκπομπή «Χρώματα» του Γιάννη Έξαρχου, από το 1988, όπου ο Ρόμπι Σαίξπηρ δίνει συνέντευξη μαζί με τον Μάξι Πριστ και τον Φρέντι Μακ Γκρέγκορ, με αφορμή μια συναυλία τους στο (θρυλικό) «Ρόδον» την ίδια χρονιά.