Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από καταγγελίες εναντίον του για revenge porn.

13 Δεκεμβρίου 2021

Χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο θα πορευτεί στο εξής η σατιρική εκπομπή. Ο κεντρικός παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης, ανακοίνωσε πριν λίγο ότι ο μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστής του δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό της εκπομπής, ανακοινώνοντάς του ότι διακόπτεται η συνεργασία τους. Ο λόγος είναι οι καταγγελίες για revenge porn που δημοσιοποιήθηκαν και έγιναν μεγάλο θέμα στα social media, τις τελευταίες ώρες.

Η πρώτη δημοσιοποιήθηκε σε στόρι στο Instagram, με την καταγγέλλουσα να δηλώνει ότι δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά της. Στη συνέχεια η καταγγελία διαδόθηκε και στο Twitter (παρακάτω), στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου.



«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα». «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη». «Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο», είναι μερικά από τα όσα είπαν στον αέρα οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα».

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο ΑΝΤ1:

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.
Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Ταυτόχρονα, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε ότι ακυρώνεται το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του «Βινυλίου», που ήταν προγραμματισμένο για αυτή την Παρασκευή.