«Έφυγε» ο Γιώργος Τράγκας

«Έφυγε» ο Γιώργος Τράγκας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού, στα 72 του χρόνια.

14 Δεκεμβρίου 2021

Έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία, κι αφού υπέστη έμφραγμα και πνευμονικό οίδημα, ο γνωστός δημοσιογράφος «έφυγε» πριν λίγες ώρες.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε μια αξιοσημείωτη διαδρομή στον χώρο των ΜΜΕ, τόσο ως δημοσιογράφος όσο και ως ιδιοκτήτης. Είχε εργαστεί σε εφημερίδες όπως ο Ελεύθερος Τύπος, τα Παραπολιτικά, η Δημοκρατία κ.ά., σε κανάλια όπως ο ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1, ο Alpha, το Alter, το Epsilon κ.ά., και σε ραδιόφωνα όπως ο ΣΚΑΪ 100.4, ο Flash 9.61, ο Planet 1045, ο Real 97.8, τα Παραπολιτικά 90.1, ο Ελλάδα 94.3 κ.ά.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρούσε μεγάλο μιντιακό όμιλο, όντας ιδιοκτήτης των εφημερίδων Χώρα, Βραδυνή, Traffic, Financial Box, Score Live, Derby κ.ά., του τηλεοπτικού σταθμού Κανάλι 10 (νυν Alert TV) και των ραδιοσταθμών Profit FM (νυν Pepper 96.6) και Χρώμα FM.

Τα τελευταία χρόνια εξέδιδε το περιοδικό Crash και λειτουργούσε το portal crashonline.gr και το διαδικτυακό Crash Radio, ενώ είχε ιδρύσει και το πολιτικό κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Ήταν, δίχως αμφιβολία, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα του ραδιοφώνου. «Ενα μεγάλο ραδιοφωνικό ταλέντο» όπως είπε σήμερα στον Real FM ο επί χρόνια συνεργάτης του Ιωσήφ Καλαμαράκης