Θα συνεχίσει το «Ράδιο Αρβύλα», αλλά έριξε πρόωρη «αυλαία» για φέτος

Θα συνεχίσει το «Ράδιο Αρβύλα»,  αλλά έριξε πρόωρη «αυλαία» για φέτος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα όσα ανακοίνωσε στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης.

14 Δεκεμβρίου 2021

Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί από χθες περί «κοψίματος» του «Ράδιο Αρβύλα», η σατιρική εκπομπή τελικά θα συνεχίσει και χωρίς την παρουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Στο σημερινό επεισόδιο, το οποίο δεν υπήρχε το «παραδοσιακό» σατιρικό Top, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι το «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα σταματήσει, κάνοντας όμως γνωστό ότι η αποψινή ήταν η τελευταία εκπομπή για φέτος, και όχι εκείνη της Πέμπτης όπως ήταν προγραμματισμένο. Η επιστροφή των εναπομείναντων παρουσιαστών θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε ξανά τη στήριξή του στην κοπέλα, που έπεσε θύμα διαρροής πορνογραφικού υλικού από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ άσκησε κριτική κυρίως στον Άδωνι Γεωργιάδη για την σύγκριση που έκανε του παραπάνω περιστατικού, με τα όσα είχαν ειπωθεί από την εκπομπή κατά της Λίνας Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη.

Στο hashtag #radioarvila στο Twitter οι απόψεις είναι μοιρασμένες, με άλλους να επικρίνουν την εκπομπή και τους παρουσιαστές και άλλους να τους επικροτούν για τη στάση τους απέναντι στις πρόσφατες αποκαλύψεις.