Ξεκινά απόψε ο έκτος κύκλος του «Master Chef» στο Star

Ξεκινά απόψε ο έκτος κύκλος του «Master Chef» στο Star
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα από τα προγράμματα στο οποίο και φέτος «ποντάρει» πολλά το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

10 Ιανουαρίου 2022

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν του «Master Chef», του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλει για έκτη χρονιά το Star, απόψε στις 21.00. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το ξεκίνημα θα γίνει με τις πρώτες οντισιόν των παικτών -στην κανονική τους μορφή, για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας- που θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ. Το «Master Chef» θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Στις θέσεις των κριτών παραμένει η τριάδα των Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι οποίοι θα πλαισιώνονται από τον Γιάννη Αποστολάκη στην υποδοχή των νικητών των δοκιμασιών, τον Νίκο Θωμά στη θέση του Food and Beverage Manager και τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο στη θέση του Food Stylist.

Τα τελευταία χρόνια το «Master Chef» αποτελεί ένα από τα κορυφαία σε τηλεθέαση προγράμματα του prime time, μαζί με το «Survivor» και τις «Άγριες Μέλισσες». Φέτος, όμως, θα κληθεί να αντιμετωπίσει και άλλες δύο δημοφιλείς σειρές, τον «Σασμό» του Alpha και τη «Γη της Ελιάς» του Mega που «σάρωσαν» στο πρώτο μισό της σεζόν.