Ο Alpha αναβιώνει παλιά θεατρικά έργα που έγιναν ταινίες με τα «Νεοκλασικά»

Ο Alpha αναβιώνει παλιά θεατρικά έργα που έγιναν ταινίες με τα «Νεοκλασικά»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια ιδιαίτερη παραγωγή στον χώρο της μυθοπλασίας, που θα προβάλλει το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

31 Ιανουαρίου 2022

Η μεγάλη απήχηση που έχουν τη φετινή σεζόν οι σειρές, στην ελληνική τηλεόραση, φαίνεται πως «άνοιξε την όρεξη» στους ιθύνοντες των καναλιών για περισσότερες παραγωγές. Μια από αυτές είναι τα «Νεοκλασικά», που θα ενταχθούν σύντομα στο πρόγραμμα του Alpha, στην οποία παλιές θεατρικές ιστορίες που γνώρισαν επιτυχία στον κινηματογράφο, θα διασκευαστούν από καταξιωμένους και ανερχόμενους ηθοποιούς των ημερών μας.

Μερικά από τα έργα που θα αναβιώσουν είναι τα «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Μιας πεντάρας νιάτα», «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», «Η κόμισσα της φάμπρικας», «Οι κληρονόμοι», «Δελησταύρου και υιός», «Η βίλα των οργίων», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» και πολλά ακόμη.

«Ο Alpha συνεχίζοντας στο δρόμο της καλής μυθοπλασίας, που με σωστές επιλογές κατάφερε να κάνει τη διαφορά φέτος, στηρίζει τις ελληνικές παραγωγές. Δίνει χώρο σε καταξιωμένους αλλά και νεότερους δημιουργούς και επενδύει σε μία μεγάλη παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής», αναφέρει το κανάλι στο δελτίο τύπου του.