Οι παραγωγές των BBC Studios αποκλειστικά στην Cosmote TV

Οι παραγωγές των BBC Studios αποκλειστικά στην Cosmote TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για δύο χρόνια.

08 Φεβρουαρίου 2022

Μια μεγάλη συμφωνία (και) για τα κινηματογραφικά της κανάλια έκλεισε η συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ. Μέχρι το 2024 η Cosmote TV θα έχει αποκλειστική συνεργασία με τα BBC Studios, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 45 ώρες νέων σειρών και νέων κύκλων σειρών σε πρώτη προβολή κάθε χρόνο, και πάνω από 400 ώρες περιεχομένου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα η δραματική κομεντί «Cheaters», το θρίλερ «Ragdoll», η σύγχρονη τηλεοπτική αφήγηση της διάσημης νουβέλας του Όσκαρ Ουάιλντ «The Canterville Ghost» και ο δεύτερος κύκλος της μαύρης κωμωδίας «Guilt», ενώ από σήμερα και αύριο αντίστοιχα θα είναι διαθέσιμες στο Cosmote TV Plus η αστυνομική σειρά «The Chelsea Detective» και η δραματική «This is Going to Hurt».

Στους επόμενους μήνες θα προβληθούν από την Cosmote TV ο δεύτερος κύκλος του «We Hunt Together», ο πέμπτος κύκλος του «Unforgotten», ο τρίτος κύκλος του «The Split», ο ενδέκατος κύκλος του «Call The Midwife» και ο δεύτερος και ο τρίτος κύκλος του «Sanditon». Διαθέσιμες για binge-watching στο Cosmote TV Plus θα είναι παραγωγές όπως οι «Doctor Foster», «Happy Valley», «War and Peace», «Small Axe», «Trigonometry» (της Ελληνίδας σκηνοθέτη και παραγωγού Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη), «Our Girl», «MotherFatherSon», «The Durrells» και άλλες, αλλά και κλασσικές σειρές εποχής όπως οι «Great Expectations», «Dickensian», «Jayne Eyre», «Les Miserables», «Olivier Twist», «Bleak House» και «Sense and Sensibility», και οι τηλεταινίες «Brexit: The Uncivil War», «Stolen», «Byron», «The Challenger» και «All the King’s Men».

«Μέσω της συμφωνίας μας με τα BBC Studios εμπλουτίζουμε το portfolio μας με υψηλού επιπέδου περιεχόμενο που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές στην Ελλάδα και οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαύσουν σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση και on demand», δήλωσε ο Executive Director της Cosmote TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, με τον Senior Vice President content sales EMEA των BBC Studios, Salim Mukaddam, να συμπληρώνει: «η ομάδα της Cosmote TV γνωρίζει από ποιοτικό περιεχόμενο και κατανοεί τις ανάγκες του κοινού της. Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και θα προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό παγκόσμιας εμβέλειας περιεχόμενο από τα BBC Studios και τους συνεργάτες μας. Είμαστε σίγουροι πως οι συνδρομητές της Cosmote TV θα το απολαύσουν».