Σε νέα ημέρα το «Mega Stories» με ιστορίες μεταμοσχεύσεων

Σε νέα ημέρα το «Mega Stories» με ιστορίες μεταμοσχεύσεων
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (08/02/2022).

08 Φεβρουαρίου 2022

Σημειώνοντας ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, η εκπομπή έρευνας του Mega αλλάζει ημέρα προβολής και από αυτή την εβδομάδα «μετακομίζει» στη βραδινή ζώνη της Πέμπτης, μαζί με την «Αυτοψία» και τους «Πρωταγωνιστές» του Alpha. Στο νέο του επεισόδιο, την ερχόμενη Πέμπτη στις 23.40, το «Mega Stories» εστιάζει σε ιστορίες μεταμοσχεύσεων. Στην κάμερα της εκπομπής και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου μιλούν άνθρωποι που έχασαν δικούς τους ανθρώπους και δώρισαν τα όργανά τους, άνθρωποι που ζουν σήμερα χάρη σε μοσχεύματα από άλλους και ειδικούς επιστήμονες, όπως οι Ιωάννης Μπολέτης, Γιώργος Παπαθεοδωρίδης, Ηρακλής Τσαγκάρης και Γιούλη Μενουδάκου.

-------------------------

Άνθρωποι που πάλεψαν με τη νευρική ανορεξία στην «Αυτοψία».

Με μια από τις σημαντικότερες ψυχικές νόσους της σύγχρονης εποχής θα ασχοληθεί η εκπομπή έρευνας του Alpha, την ερχόμενη Πέμπτη στις 00.30. Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέπτεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μια από τις θεραπευτικές μονάδες που παρακολουθεί αγόρια και κορίτσια που πάσχουν από νευρική ανορεξία, μιλώντας με ασθενείς που παλεύουν να τη νικήσουν. Περιγράφουν το πως οδηγήθηκαν μέχρι το νοσοκομείο, πέφτοντας ακόμα και στα 23 κιλά, τα αισθήματα του ψυχαναγκασμού, της άρνησης, της θλίψης, του φόβου και του άγχους, μέχρι τη λύτρωσή τους.

-------------------------

Το «A Very British Scandal» έρχεται στη Nova.

Μια «βασιλική» σειρά εποχής διάρκειας τριών επεισοδίων, με πρωταγωνιστές τους Κλερ Φόι και Πολ Μπέτανι, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του NovaCinema 4 από την άλλη Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη στις 22.00. Το «A Very British Scandal» περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στο διαζύγιο του Δούκα και της Δούκισσας του Αργκάιλ τη δεκαετία του '60, και έχει ως στόχο να παρουσιάσει την θέση της γυναίκας στη μεταπολεμική βρετανική κοινωνία, και το πως ο μισογυνισμός της εποχής επηρέασε την υπόθεση και τη ζωή της Δούκισσας.