Τα ραδιόφωνα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τα ραδιόφωνα για τον Άγιο Βαλεντίνο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ειδικές εκπομπές, αφιερώματα και δώρα από τους σταθμούς της Αθήνας (και όχι μόνο), για τη γιορτή των ερωτευμένων.

14 Φεβρουαρίου 2022

BEST 92.6

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος από τις 21.00 έως τις 23.00, αφιερώνει όλοκληρη την εκπομπή αποκλειστικά σε τραγούδια με κεντρικό θέμα την αγάπη και τον έρωτα, χωρίς όμως καμμία μπαλάντα! Από τον Adam Port και τον Todd Terje στον Tesnake και τον RY X, ένα εναλλακτικό ταξίδι επνευσμένο… από την πιο «άκυρη» μέρα… Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής η playlist με τίτλο «LOVE REHAB» θα είναι διαθέσιμη και στο Spotify.

-------------------------

KISS 92.9

Δώρα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στον Kiss. Οι ακροάτριεςΟι ακροάτριες και οι ακροατές του Kiss, με δωρεάν συμμετοχή μέσω του site του σταθμού, kiss929.gr, διεκδικούν για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου 15 ανθοδέσμες οι οποίες θα σταλούν με τη Flowernet.gr, 5 κοσμήματα Facadoro, 3 ζευγάρια διανυκτέρευση στα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, St. George Lycabettus, Crowne plaza Athens και Airotel Stratos Vassilikos Hotel, με δείπνο και πρωινό. Ακροάτριες και ακροατές αναφέρουν και το μήνυμα τους πρός την αγαπήμενη ή τον αγαπημένο τους, μηνύματα τα οποία θα ακουστούν στις 14 Φεβρουαρίου ζωντανά στον αέρα του Kiss.

-------------------------

KOSMOS 93.6

Δεκαπέντε τραγούδια, δεκαπέντε απρόσμενες ιστορίες για παράξενους έρωτες, θα ακούσουμε σήμερα όλη την ημέρα, κάθε μία ώρα από τις 9 το πρωί στο Kosmos. Έρωτας όπως μουσική! Έρωτας που οδηγεί στον φόνο, στην κλοπή, που λέει φριχτά ψέματα για να σε τουμπάρει, ο αβάσταχτος έρωτας ενός άσχημου πλάσματος, ο μάταιος έρωτας, ο έρωτας που ζει μόνο στη σάρκα ή μόνο στη φαντασία, ο παράξενος έρωτας… Ή οι παράξενες ιστορίες που οδήγησαν τους μουσικούς να γράψουν μερικά σπουδαία ερωτικά τραγούδια, όπως το «Hey Jude», το «I shot the sheriff», το «Besame mucho», το «Nantes», το «You’re so vain», το «Where the wild roses grow», το «Ya habibi ta’ala», το «Lola», το «El feo», το «Βallata dell’amore cieco (o della vanita)» και άλλα.

-------------------------

LOVE 97.5

Από τις 7 έως τις 14 Φεβρουαρίου, στον Love γιορτάζουν τον έρωτα με τις μεγαλύτερες ερωτικές επιτυχίες όλων των εποχών και σας χαρίζουμε υπέροχα δώρα! Ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι, ένα μαγευτικό ταξίδι στο Παρίσι και πολλά δώρα ακόμα σας περιμένουν να τα διεκδικήσετε. Πώς θα τα διεκδικήσετε όλα αυτά; Επισκεφτείτε το www.loveradio.gr για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τρόπο συμμετοχής στους διαγωνισμούς. Και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το νέο φίλτρο του Love που δημιούργησε με την Viber, ειδικά για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Βγάλε την δική σου selfie και άσε το φίλτρο του Love να επιλέξει «Το τραγούδι σας για την γιορτή των ερωτευμένων».

-------------------------

ΜΟUSΙΚΟΣ 98.6

Από τις 11 και μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου κάνει στους ακροατές του δώρο κλασικά έργα και σύγχρονους τίτλους βιβλίων που τις σελίδες τους διαποτίζει και διαπερνά ο Έρωτας. Σαπφώ, Ρεμπώ, William Shakespeare, Roland Barthes, Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, Πασκάλ Μπρυκνέρ, Ε.Ε. Κάμμινγκς, Τσαρλς Μπουκόφσκι, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Κ. Γ. Καρυωτάκης, Μαρία Πολυδούρη, Βασίλης Αλεξάκης κ.ά. έγραψαν αριστουργήματα για το υπέρτατο αίνιγμα του έρωτα και οι τυχεροί ακροατές θα τα αποκτήσουν, με αγάπη, από τον Μοusikos 98,6.

----------------------

MY RADIO 104.6

Σήμερα η ερωτική μουσική θα πλημμυρίσει τον αέρα του My Radio. Οι παραγωγοί του αγαπημένου ραδιοφώνου θα προσαρμόσουν τις εκπομπές τους στο κλίμα της ημέρας διαβάζοντας στον αέρα μηνύματα αγάπης, γλυκές ερωτικές ιστορίες όσων θέλουν να τις μοιραστούν μαζί μας και φυσικά τραγούδια που αφιερώνουν στο ταίρι τους. Οι εκπλήξεις φυσικά δεν θα λείπουν. Όσοι πάρουν μέρος στο πάρτι με τις πιο γλυκές μελωδίες θα συμμετέχουν στους διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Ένα μονόπετρο δαχτυλίδι 18 καρατίων με ορυκτό διαμάντι, ένα αναπαυτικό στρώμα και ένα ταξίδι για δύο στο Mouzaki Palace περιμένουν τους τυχερούς της ημέρας στο My Radio - My Valentine 104.6.

----------------------

ΡΥΘΜΟΣ 94.9

-------------------------

VELVET 96.8

Τη Δευτέρα στις 14 Φεβρουαρίου, μοναδικό και αυστηρώς κατάλληλο #proino ΚΑΙ το βράδυ. Συντονιστείτε στην αγαπημένη σας παρέα 21:00 με 00:00 σε μία άκρως (αντι)βαλεντινίστικη εκπομπή γεμάτη ιστορίες, περιστατικά, χωρισμούς και μέλια! Στείλτε μας την πιο ερωτευμένη (ή και όχι) ιστορία σας και ακούστε την live το βράδυ της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου από τους αγαπημένους Βασίλη Σακκά και Αναστασία Παύλου σε μια εκπομπή… κεραυνοβολημένη.