Αλλαγή πλάνων για το ραδιόφωνο της Αθήνας

Αλλαγή πλάνων για το ραδιόφωνο της Αθήνας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αθήνα 9.84 γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Ραδιοφώνου, αλλά όχι ζωντανά από το Πάρκο Ελευθερίας

11 Φεβρουαρίου 2022

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου ο σταθμός της πόλης αλλάζει το πρόγραμμά του αλλά δεν θα εκπέμπει, τελικά, ζωντανά από το Πάρκο Ελευθερίας!

Κι εξηγεί το γιατί: Δυστυχώς, κάποιες φορές, οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν. Και μας αναγκάζουν να αλλάζουμε τον ραδιοφωνικό προγραμματισμό μας. Την Παρασκευή, αργά το βράδυ, ενημερωθήκαμε για μια «Πανελλαδική Συγκέντρωση Υγειονομικών» (που, όπως λένε οι διοργανωτές της, γίνεται υπέρ της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας) στο Πάρκο Ελευθερίας, δηλαδή στο χώρο που ο Αθήνα 9,84 είχε έγκαιρα ανακοινώσει (και πάρει τη σχετική άδεια από το Δήμο Αθηναίων) ότι θα εκπέμψει live μέσα από ένα pop up studio την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου. Είναι αυτονόητο ότι αυτή η γιορτή, η δική μας η γιορτή, δεν μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε άλλο. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τους πολλούς καλεσμένους μας και τις, ήδη προγραμματισμένες, εκπομπές πίσω στο φυσικό τους χώρο, το ραδιοφωνικό στούντιο του Αθήνα 9, 84 στην οδό Πειραιώς.

Τα υπόλοιπα ισχύουν κανονικά πάντως. 

Θα αφιερώσει τις εκπομπές του στους ανθρώπους που αγαπήσαμε μέσα από τα ερτζιανά και φιλοξενεί στα μικρόφωνά του ραδιοφωνικούς παραγωγούς και καλλιτέχνες που μοιράζονται με τους ακροατές άγνωστες και ξεχωριστές εμπειρίες από τις ραδιοφωνικές τους διαδρομές.

Το ραδιόφωνο στο επίκεντρο και στον Αθήνα 9.84. 

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα θα ακούγονται: η Μαρία Παύλου (12:00-14:00), η Αριστέα Γιάννου με την Σαπφώ Ματσιώρη (14:00-16:00), ο Οδυσσέας Ιωάννου (16:00-18:00).