Ο Alpha γίνεται το νέο «σπίτι» της Barking Well

Ο Alpha γίνεται το νέο «σπίτι» της Barking Well
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη καταλαμβάνει σημαντικό μερίδιο στο πρόγραμμα του καναλιού.

20 Φεβρουαρίου 2022

Την συνεργασία που είχε με το Open, θυμίζει η αντίστοιχη που έχει τώρα η Barking Well με τον Alpha. Με πολλά και διαφορετικά project να είναι ήδη στον αέρα ή να προγραμματίζονται να βγουν. Τα πιο πρόσφατα που ανακοινώθηκαν είναι το «Chart Show - Your Countdown» που επιστρέφει στον Alpha, με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή, και το «Total Black Out», ένα τηλεπαιχνίδι που προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν περίπου 10 χρόνια από τον ΑΝΤ1.

Τα δύο αυτά προγράμματα έρχονται να προστεθούν στα τρία που προβάλλονται από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς αυτή την περίοδο. Το «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, το «Style Me Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και την «Τέλεια Απόδραση» του Χρήστου Φερεντίνου. Χώρια το «Just The 2 of Us» που προβλήθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν και, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης στο «The 2Night Show», πήρε το «πράσινο φως» και για τη σεζόν 2022-2023.

Αυτή την περίοδο οι παραγωγές της Barking Well καταλαμβάνουν το 1/5 του προγράμματος του Alpha, ενώ με την είσοδο του «Chart Show» και του «Total Black Out» θα καταλαμβάνουν περίπου το 1/4. Εν αντιθέσει με το Mega, το έτερο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται η εταιρεία παραγωγής, όπου συνεχίζουν μόνο το «Χαμογέλα και πάλι!» της Σίσσυς Χρηστίδου και το «Τι λες τώρα!» της Κατερίνας Καραβάτου.

Ενδεικτική της αφοσίωσης του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha είναι μια προ ολίγων μηνών δήλωση του στο κανάλι: «Δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει (σ.σ. το «J2US»), μου λείπει ήδη. Ετοιμάζουμε πολλά, θα τα δείτε στον Alpha φυσικά, θα τα ανακοινώσουμε σιγά σιγά».