Τα γεγονότα στην Ουκρανία κάθε ώρα στην ΕΡΤ1

Τα γεγονότα στην Ουκρανία κάθε ώρα στην ΕΡΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (02/03/2022).

02 Μαρτίου 2022

Όντας ένας από τους λίγους τηλεοπτικούς σταθμούς του ανταγωνισμού που μεταφέρει όλη, σχεδόν, την ημέρα τα όσα γίνονται στα ουκρανικά εδάφη, το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης αποφάσισε να ενισχύσει το έκτακτο ενημερωτικό του πρόγραμμα. Από σήμερα η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει στο ακριβώς κάθε ώρας και για όλο το 24ωρο, σύντομα δελτία ειδήσεων με τα γεγονότα από το πεδίο της μάχης. Τα νεότερα θα μεταφέρουν οι 4 απεσταλμένοι της ΕΡΤ, οι ανταποκριτές της και σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα της.

-------------------------

Πρεμιέρα για τα «Νεοκλασικά» και το «Total Black Out» στον Alpha.

Δύο προγράμματα στα οποία επενδύει πολλά το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, θα ενταχθούν στο πρόγραμμά του αυτή την εβδομάδα. Την αρχή θα κάνουν τα «Νεοκλασικά» με τη διασκευή της ταινίας «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», την ερχόμενη Παρασκευή στις 21.00, με πρωταγωνιστές τους Θοδωρή Αθερίδη, Φαίη Ξυλά, Λευτέρη Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χάρη Ρώμα κ.ά. Και την επόμενη ημέρα στις 22.00, θα κάνει πρεμιέρα το «Total Black Out», με παρουσιαστή τον Αναστάσιο Ράμμο και πρώτους παίκτες τους... «viral» Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, την Κατερίνα Λένη, τις αδερφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς, τον Θανάση Πασσά και την Ελένη Βουλγαράκη.

-------------------------

Ο Γιάννης Ζουγανέλης εφ' όλης της ύλης στον Love 97.5.

Ένας δημοφιλής κωμικός θα είναι ο καλεσμένος για αυτή την εβδομάδα, της εκπομπής του Βασίλη Ιωάννου. Αύριο στις 22.00 θα βρίσκεται στο στούντιο του Love 97.5 ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος θα μιλήσει για τη σχέση του με τη μουσική, την υποκριτική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τον ρόλο που παίζει στη ζωή και τη δημιουργικότητά του ο έρωτας.