Στον ΑΝΤ1 ο «Υπηρέτης του Λαού» του Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Στον ΑΝΤ1 ο «Υπηρέτης του Λαού» του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η προφητική, όπως αποδείχτηκε, σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας.

03 Μαρτίου 2022

Σε μια κίνηση υποστήριξης προς την χώρα που βομβαρδίζεται από τα ρωσικά στραυεύματα εδώ και μια εβδομάδα, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα την σειρά «Υπηρέτης του Λαού», του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Η κωμωδία που αποδείχθηκε προφητική, με την άνοδο του πρωταγωνιστή της στον προεδρικό θώκο, θα κάνει πρεμιέρα την Καθαρά Δευτέρα και θα προβάλλεται καθημερινά, Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 21.00. Στην ώρα όπου μέχρι τώρα προβάλλεται ο «Ήλιος».

Στο σχετικό του δελτίο τύπου, ο ΑΝΤ1 αναφέρει ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ουκρανικού Ερυθρού Σταυρού και άλλων οργανώσεων της χώρας, όπως δήλωσε η εταιρεία διανομής Eccho Rights.

«H σειρά είναι μια κωμωδία, που φωτίζει και τις καταστάσεις στην Ουκρανία πριν την εκλογή του Ζελένσκι. Ο Πρόεδρος που ενσαρκώνει στη σειρά είναι ένας απλός άνθρωπος, του οποίου ο ρόλος εξελίσσεται σε έναν ηρωικό και λατρεμένο ηγέτη. Ενώ το «σενάριο» της Ιστορίας που γράφεται αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιο ζοφερό και αποκρουστικό από την κωμωδία της σειράς, υπάρχουν προφανείς παραλληλισμοί με τα όσα βιώνει σήμερα ο λαός της χώρας του Ζελένσκι», αναφέρει το κανάλι για την πλοκή της σειράς.