Οι ηρωικοί ρεπόρτερ των καναλιών που βρίσκονται στην Ουκρανία

Οι ηρωικοί ρεπόρτερ των καναλιών που βρίσκονται στην Ουκρανία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Respect στους δημοσιογράφους και τους εικονολήπτες που στέλνουν τις ανταποκρίσεις τους από τα σημεία του μετώπου.

08 Μαρτίου 2022

Είτε μιλάμε για συναδέλφους που βρίσκονται σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας, είτε εκείνους στα σύνορα με Ρουμανία, Πολωνία και Μολδαβία. Το e-tetRadio θα σας τους παρουσιάσει όλους σιγά-σιγά και δεν θα ξεχάσουμε κανέναν.

Alpha

Τώρα στην Ουκρανία βρίσκονται η Ηρώ Καριοφύλλη με τον Δημήτρη Ζακχαίο και ο Γιώργος Γρηγοριάδης στο Κίεβο με τον Δημήτρη Τσίγκα.
Είχαν βρεθεί εκεί τις τελευταίες ημέρες, επίσης, οι Αλέξης Κουβέλης και Κωνσταντίνος Χρηστοβασίλης (εικονολήπτης) καθώς και ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη δική του εκπομπή στο κανάλι.

ΣΚΑΪ

Ο Μίλτος Σακελλάρης βρίσκεται στο Κίεβο τις τελευταίες ημέρες με οπερατέρ τον Σάββα Αϊδινίδη. Ο Μιχάλης Τεζάρης στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας, αντικαθιστώντας την Έλενα Παπαδημητρίου. Ο Νίκος Υποφάντης στα σύνοτα Πολωνίας-Ουκρανίας με εικονολήπτη τον Θεόδωρο Φάκο. Στη Μαριούπολη βρισκόταν ο Σταύρος Ιωαννίδης.

ANT1

Είχαν ταξιδεύσει στο Κίεβο οι Αντώνης Φουρλής και Τάκης Σφυρής με οπερατέρ τον Μάριο Τζομπανίδη και στη Μαριούπολη ο Χρήστος Μαζανίτης με οπερατέρ τον Βασίλη Ρόζο.

Παραμένουν εκεί ο Νικόλας Βαφειάδης και ο Ιάκωβος Σταυρινίδης στο Κίεβο, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Δημήτρης Γρούμπας στο Λβίβ, η Φωτεινή Νάσσου και ο Γιάννης Καρβουνόπουλος στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας και, τέλος, η Τζίνα Στασινοπούλου και ο οπερατέρ Μάριος Τζομπανίδης στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας.

 

Star

Ο Σπύρος Λάμπρου πήγε στην Ουκρανία 15/2 και επέστρεψε 5/3. Βρισκόταν στη Μαριούπολη, μαζί του ήταν και ο εικονολήπτης Κωνσταντίνος Χρηστοβασίλης.
Η Λευκή Γεωργάκη πήγε στα σύνορα Ουκρανίας 26/2 και από 4/3 βρίσκεται στο Κίεβο. Μαζί της και ο Αλέξης Πόνσε. Επίσης, Τετάρτη πρωί έφυγε αποστολή ο Γιώργος Βότσκαρης και ο τεχνικός Ηλίας Πότσης, με κατεύθυνση στα σύνορα Πολωνίας προς  Λβίβ στη Δυτική Ουκρανία. Πέμπτη 10/03, ξεκίνησε η Κατερίνα Ρίστα οδικώς για Θεσσαλονίκη και από εκεί πάει Οδησσό, με συνεργείο τους Αντώνη Μυσιρλή και Γιώργο Κουγιουμτζίδη.

Open

Στο Κίεβο βρίσκεται ο Χρήστος Νικολαϊδης με εικονολήπτη τον Δημήτρη Αλεξάκη. Είναι οι πρώτοι που πήγαν εκεί και πήραν τα πρωτεία. Στα σύνορα Ουκρανίας-Πολωνίας παραμένει η Αδαμαντία Λιόλιου με εικονολήπτη τον Δημήτρη Τσιόπλο. Από την Οδησσό στέλνει ρεπορτάζ η Γεωργία Λαγού με εικονολήπτη τον Παναγιώτη Λιανό και ηχολήπτη τον Χαράλαμπο Γεωργάτο. Μην ξεχνάμε και την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Σωτήρης Δανέζης στη Μαριούπολη.

ΕΡΤ

Η Δημόσια Τηλεόραση έχει στείλει 5 γυναίκες στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Ηρωικές, μαζί με τους εικονολήπτες-ηχολήπτες τους, κάνουν εξαιρετική δουλειά.
Αλεξία Καλαϊτζή και μαζί της οι Αντώνης Κατσουγιαννόπουλος και Αντώνης Βουτσάς
Ευτυχία Πενταράκη και μαζί της οι Γιάννης Κολιγλιάτης και Τάσος Χρονόπουλος
Κάτια Αντωνιάδη με τον Άγγελο Μισιρλή.
Ελβίρα Κρίθαρη, δίδυμο με τον Κώστα Δελδήμο
Ανδριάννα Μαγγανιά, τέλος, με τους Γιώργο Τσάπρα και Παρασκευά Κεφάκη.

Mega

Στο Κίεβο βρίσκεται ο Μαρίνος Αλιφέρης και στα σύνορα Πολωνίας- Ουκρανίας η Βελίκα Καραβάλτσιου. Επίσης ο εικονολήπτης Νικόλαος Εξαρχος και ο ηχολήπτης Ιωάννης Κροντηράς. Αρχικά ήταν -για 19 ημέρες!- ο Γιάννης Χαραμίδης με εικονολήπτη τον Θόδωρο Ρωμανέα και ηχολήπτη τον Δημήτρη Παπαλαζάρου.