Ο όμιλος Antenna συνεργάζεται με τον Ερυθρό Σταυρό για την Ουκρανία

Ο όμιλος Antenna συνεργάζεται με τον Ερυθρό Σταυρό για την Ουκρανία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στέλνοντας ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τον πόλεμο.

10 Μαρτίου 2022

Σύσσωμος ο όμιλος του Θοδωρή Κυριακού αποφάσισε να κινητοποιηθεί, προκειμένου να στηρίξει όλους όσοι έχουν πληγεί από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Μέσα από τα κανάλια και τα ραδιόφωνά του, σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιήται, το Antenna Group απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού που θα σταλεί στην Ουκρανία. Μια ενέργεια που γίνεται σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, σε διεθνές επίπεδο.

Στο antenna.gr/csr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα σημεία συλλογής των παρακάτω ειδών πρώτης ανάγκης:

ΤΡΟΦΙΜΑ: Γάλα εβαπορέ, παιδικό γάλα σε σκόνη, κονσέρβες, δημητριακά, φρυγανιές, αλεύρι, ζυμαρικά.
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ: Αντιπυρετικά, αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, οφθαλμικές σταγόνες, αποστειρωμένες γάζες, σπρέι για την επούλωση πληγών, κρέμες για εγκαύματα, συσκευές για ενδοφλέβιες ενέσεις, σύριγγες όλων των μεγεθών, αιμοστατικά, ολόσωμες στολές για Covid 19, ιατρικές μάσκες, αντισηπτικό χεριών και επιφανειών, θερμόμετρα, kit πρώτων βοηθειών.

Επιπλέον, ο Kiss FM Ρουμανίας που ανήκει στον όμιλο Antenna, είναι συνδιοργανωτής στην φιλανθρωπική συναυλία «We Are One», που θα γίνει στις 12 Μαρτίου στην National Arena στο Βουκουρέστι. Τα έσοδά της θα διατεθούν στον ρουμανικό Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη των πληγέντων του πολέμου.