«Φως στο Τούνελ» με νέα στοιχεία για την υπόθεση των τριών κοριτσιών από την Πάτρα

«Φως στο Τούνελ» με νέα στοιχεία για την υπόθεση των τριών κοριτσιών από την Πάτρα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (10/03/2022).

10 Μαρτίου 2022

Σε μια υπόθεση που πρωταγωνιστεί στο αστυνομικό δελτίο εδώ και εβδομάδες, εστιάζει σε ένα ακόμη επεισόδιό της η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.20 στο Mega. Φωτογραφίες, βίντεο, μαρτυρίες και ένα «πρόσωπο-κλειδί» όπως αναφέρει το κανάλι που θα φέρει ανατροπές με όσα λέει για την υπόθεση.

-------------------------

Το «ταξίδι» στα 90s συνεχίζεται στο «Βινύλιο».

Το αφιέρωμα της εκπομπής των Κανάκη-Σερβετά-Κιούση στα γεγονότα που σημάδεψαν τη δεκαετία του '90, συνεχίζεται και την ερχόμενη Παρασκευή στις 20.00 στον ΑΝΤ1. Στο νέο του επεισόδιο το «Βινυλίο» παρουσιάζει τα σημαντικότερα ελληνικά γεγονότα των 90s, τις κορυφαίες τάσεις της μόδας, τα αυτοκίνητα, τα παιχνίδια, τα περιοδικά αλλά και (αν προλάβει) τα αθλητικά γεγονότα.

-------------------------

Πρεμιέρα για το «Night Out» στο Mega.

Η Σμαράγδα Καρύδη θα είναι εκείνη που θα κάνει ποδαρικό στη νέα εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, απόψε στις 23.40 στο «μεγάλο κανάλι». Η δημοφιλής ηθοποιός μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο του «Night Out» περνά από «ανάκριση» απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις, κάνει ice skating, παίζει «θάρρος ή αλήθεια», κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στον Γιώργο Καπουτζίδη, δέχεται ξαφνική επίσκεψη από αγαπημένο της πρόσωπο και... προσπαθεί να αρμέξει μια κατσίκα, για να καταλήξει στο «Night Out Restaurant» για μια συζήτηση μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.