«Τ! Φάση;»: Νέα εκπομπή με φάρσες στον Alpha

«Τ! Φάση;»: Νέα εκπομπή με φάρσες στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (15/03/2022).

15 Μαρτίου 2022

Ένα είδος προγράμματος που σπανίζει τα τελευταία χρόνια, έρχεται -και άμεσα, μάλιστα- στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου στις 20.00 θα κάνει πρεμιέρα το «Τ! Φάση;», η νέα εκπομπή με φάρσες στην οποία θα είναι παρουσιαστές αλλά και συμμέτοχοι ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα. «Άνθρωποι της διπλανής πόρτας επιλέγονται μυστικά και αν συμφωνήσουν να συμμετέχουν, αυτομάτως περνούν στα χέρια των παρουσιαστών και ακολουθούν τις οδηγίες τους που δίνονται μέσω ακουστικού από το μυστικό δωμάτιο ελέγχου!», αναφέρει ο Alpha για την εκπομπή η οποία θα θυμίζει αρκετά το «Πλάκα κάνεις», που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1.

-------------------------

Πρωτιές για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την περασμένη εβδομάδα.

Χαμόγελα στο κανάλι του Αμαρουσίου, για τα πιο πρόσφατα νούμερα που σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ανταγωνισμό της βραδινής ενημέρωσης. Όπως αναφέρει το κανάλι το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, το διάστημα 07-11/03 ήταν πρώτο τόσο στο σύνολο με 12,4% όσο και στο «δυναμικό κοινό» με 12,1%.

-------------------------

Πρεμιέρα για το «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» στο Open.

Έχοντας ήδη ανακοινωθεί από το «ανοιχτό κανάλι», η Μάριον Μιχελιδάκη μετρά ήδη αντίστροφα για να ενταχθεί στο πρόγραμμά του. Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 14.00, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Open, θα προβάλλεται το «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», μια infortainment εκπομπή με «θετική νότα, αισιοδοξία και πλούσιο περιεχόμενο από όλους τους χώρους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι. Μαζί της στο πάνελ θα βρίσκονται η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Φοίβος Παπαδάκης, ο Γιάννης Μπούτος και ο Αλέξανδρος Κλώσσας.

-------------------------

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΕΠΗΕΑ.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα, πρώτη δύναμη στην Ένωση Προσωπικού των ΜΜΕ αναδείχθηκε η «Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση» με 8 έδρες και ακολούθησε η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» με τρεις. Σε σημερινή της ανακοίνωση η ΕΠΗΕΑ γνωστοποίησε ότι συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της που θα απαρτίζουν ο Μάρκος Γκανάς ως πρόεδρος, ο Δημήτρης Σοφρώνης ως αντιπρόεδρος, ο Δημήτρης Πίππας ως γενικός γραμματέας, ο Δημήτρης Τόλης ως ταμίας και οι Πέτρος Ζώτος, Δημήτρης Αγγελίνας, Στράτος Κουτσοβίλης, Γιώργος Λιαγκάκης και Δημήτρης Κούκος ως μέλη. Αναπληρώτρια γραμματέας θα είναι η Μαρία Διαμαντάκη και αναπληρώτρια ταμίας η Λαμπρινή Σχορτσιανίτη.