«Τρία μίλια»: Η νέα καθημερινή σειρά του Star

«Τρία μίλια»: Η νέα καθημερινή σειρά του Star
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα.

30 Μαρτίου 2022

Σε ένα πεδίο ανταγωνισμού στο οποίο δεν έχει μεγάλη «παράδοση», ετοιμάζεται να ξαναμπεί το Star, εντάσσοντας στο πρόγραμμά του μια καθημερινή ελληνική σειρά. Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 17.30 θα προβάλλονται από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς τα «Τρία μίλια», αντί του τουρκικού «Elif» που είναι στην απογευματινή ζώνη του τα τελευταία χρόνια. Λίγους μήνες μετά το φινάλε της πιο πρόσφατης σειράς του Star, του «Έρωτας με διαφορά».

Τα «Τρία μίλια» είναι σε σκηνοθεσία Κώστα Κιμούλη και Βασίλη Ντούρου, και σενάριο Άγγελου Χασάπογλου, με πρωταγωνιστές τους Ευγενία Παναγοπούλου, Νικόλα Μακρή, Γιάννη Ποιμενίδη, Χάρη Σώζο, Στέλλα Καζάζη, Τόνυ Δημητρίου, Ευαγγελία Μουμούρη, Δημήτρη Λιακόπουλο, Χάρη Γρηγορόπουλο, Γιολάντα Μπαλαούρα, Κωνσταντίνα Τζώρτζη, Γιάννη Ρούσσο, Ανθή Σαββάκη, Χάρη Χιώτη, Μαρία Δαμασιώτη, Στέλλα Κοσμοπούλου, Μιχαήλ-Άγγελο Κρητικό και Στεφανία Χαμπηλομάτη. Το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Demy, σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή.

«Μια γυναίκα θα βρει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή, σε αχαρτογράφητα νερά. Ένας ισχυρός άντρας θα επιστρέψει στη γενέτειρά του, με στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί, μέχρι το τέλος. Δύο αδέλφια θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν, αλλά και πολύ περισσότερα που τους χωρίζουν. Μια σύζυγος δεν επιθυμεί καθόλου να θυμάται το παρελθόν της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε… Ένα ήσυχο νησί κρύβει ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά που είναι έτοιμο να εκραγεί! Μπορεί ένα σκοτεινό παρελθόν να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον; Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα στην επιφάνεια, οι ήρωες θα βρεθούν λίγο πιο μακριά ή πιο κοντά στον πόνο, στον έρωτα, στο θυμό, στην αγάπη, στη συγχώρεση και στη λύτρωση…», αναφέρει μεταξύ άλλων το Star για την υπόθεση της σειράς.