Με νέα στοιχεία για τα κορίτσια από την Πάτρα έρχεται το «Φως στο Τούνελ»

Με νέα στοιχεία για τα κορίτσια από την Πάτρα έρχεται το «Φως στο Τούνελ»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (31/03/2022).

31 Μαρτίου 2022

Στην υπόθεση που πρωταγωνιστεί, ειδικά τα τελευταία 24ωρα, τόσο στο αστυνομικό δελτίο όσο και στην επικαιρότητα γενικά, εστιάζει για ένα ακόμη επεισόδιο η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Αύριο στος 23.20 στο Mega το «Φως στο Τούνελ» θα παρουσιάσει για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα ένα «ντοκουμέντο φωτιά», όπως αναφέρει το κανάλι, διαλόγους της Αγγελικής Νικολούλη με την συλληφθείσα μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, και νέες μαρτυρίες.

-------------------------

Αφιερωμένο στα κορυφαία ψέματα το πρωταπριλιάτικο «Βινύλιο».

Έπειτα από ένα «διάλειμμα», λόγω της 25ης Μαρτίου, η εκπομπή των Κανάκη-Σερβετά-Κιούση επιστρέφει με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για την ημέρα στην οποία θα προβληθεί. Αύριο στις 20.00 στον ΑΝΤ1, το «Βινύλιο» θα παρουσιάσει τα κορυφαία ψέματα που έχουν ειπωθεί από πολιτικούς (και όχι μόνο), Έλληνες και ξένους, πρωταπριλιάτικες φάρσες που έγραψαν ιστορία, τραγούδια για το ψέμα και κλισέ ψέματα που λέμε στις σχέσεις, τη δουλειά, τα παιδιά και τους γονείς μας.

-------------------------

Το ντοκιμαντέρ «Εγώ η πόρνη» σε πρώτη μετάδοση στην ΕΡΤ3.

Μια παραγωγή που ρίχνει φως στον κόσμο της πορνείας και της ανθρώπινης εμπορίας, θα προβάλλει το -κοινωνικά ευαίσθητο- τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Το ερχόμενο Σάββατο στις 12 τα μεσάνυχτα θα κάνει την τηλεοπτική του πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ «Εγώ η πόρνη», που έχει βραβευτεί με Ophir Award και είναι ισραηλινής παραγωγής, από το 2019. Εκεί παρουσιάζεται η αληθινή ιστορία της Τσίλα, μιας γυναίκας που απήχθη σε ηλικία 22 ετών από την Ουγγαρία και πουλήθηκε σε μια ομάδα ισραηλινών που την οδήγησαν στην πορνεία. Μετά την προβολή του στην ΕΡΤ3, το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο και στο ERTflix.