Είδαμε έναν αρκετά διαφορετικό «Εκατομμυριούχο» στον ΑΝΤ1 (update)

Είδαμε έναν αρκετά διαφορετικό «Εκατομμυριούχο» στον ΑΝΤ1 (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η χθεσινή πρεμιέρα του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού σε 5 σημεία.

26 Απριλίου 2022

- Όπως ήταν αναμενόμενο το πλατό, τα γραφικά και ορισμένα από τα σήματα ήταν εν πολλοίς διαφορετικά σε σχέση με εκείνα πριν 23 χρόνια. Εναρμονιζόμενα με τις νέες απαιτήσεις των (ξένων) διαχειριστών του project.

- Οι παίκτες του «Εκατομμυριούχου» ήταν προεπιλεγμένοι, ενώ παλαιότερα επιλέγονταν μέσω μιας εύκολης ερώτησης με ταξινόμηση απαντήσεων, με νικητή τον πιο γρήγορο.

- Το κοινό της εκπομπής ήταν αισθητά λιγότερο σε σχέση με το παρελθόν, με αποτέλεσμα το πλατό να φαίνεται σχεδόν άδειο. Γεγονός στο οποίο πιθανότατα «βοήθησε» και ο Covid-19.

- Νέος παρουσιαστής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος σε ορισμένες στιγμές φάνηκε νευρικός (λογικό για πρώτη εκπομπή) κάνοντας περισσότερο σόου και υψώνοντας τη φωνή του. Σε αντίθεση με τον πιο «ήρεμο» Σπύρο Παπαδόπουλο.

- Διαφορές και στις βοήθειες, και συγκεκριμένα αυτή του τηλεφώνου. Όπως είπε ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, οι «κλήσεις» γίνονταν σε άτομα που βρίσκονταν απομονωμένα σε ειδικό χώρο, και όχι με τον «παραδοσιακό» τρόπο όπως π.χ. στην σύγχρονη βρετανική έκδοση του τηλεπαιχνιδιού στο ITV.

Όσο για τους χρήστες του Twitter, εκείνοι δεν υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον νέο «Εκατομμυριούχο». Στο «στόχαστρό» των περισσότερων, μέσα από το hashtag #ekatommyriouxos, βρέθηκαν κυρίως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ένας από τους παίκτες αλλά και το χρηματικό έπαθλο του τηλεπαιχνιδιού. Ενώ άλλοι νοστάλγησαν τον παλιό «Εκατομμυριούχο» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.