Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Σώσε με», της νέας σειράς του ΑΝΤ1+

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Σώσε με», της νέας σειράς του ΑΝΤ1+
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ανεβάζει στροφές» στη μυθοπλασία, η streaming πλατφόρμα του καναλιού του Αμαρουσίου.

10 Μαΐου 2022

Κάνοντας την αρχή με τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, το ΑΝΤ1+ ετοιμάζει την τέταρτη πρωτότυπη σειρά του μετά (και) τη «Γέφυρα» και το «The Friend». Πρόκειται για το «Σώσε με», μια αστυνομική σειρά με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ που βασίζεται στο ομότιτλο best seller βιβλίο του Δημήτρη Σίμου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν 2,5 μήνες, με μεγάλο μέρος τους να πραγματοποιείται στην Κομοτηνή, όπου και εκτυλίσσεται η ιστορία. Στη σκηνοθεσία του «Σώσε με» είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος, και το σενάριο υπογράφουν οι Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος και Βαγγέλης Νάσης.

Πρωταγωνιστούν οι Δανάη Σκιάδη, Έλενα Μαυρίδου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Μιχάλης Συριόπουλος.

«Μια μοναχική καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου, επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Η σωρός της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή...», αναφέρει το ΑΝΤ1+ για την υπόθεση της σειράς.