Ο ενεργειακός πόλεμος και η ορεινή διάσωση, στο «Special Report»

Ο ενεργειακός πόλεμος και η ορεινή διάσωση, στο «Special Report»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (13/05/2022).

13 Μαΐου 2022

Σε ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερο τη διεθνή κοινότητα και ένα ακόμη που αφορά τον κρατικό μηχανισμό, εστιάζει η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1 απόψε στις 23.00. Από τη μια ο Τάσος Τέλλογλου ταξιδεύει μέχρι τη Σόφια και καταγράφει τις αντιδράσεις από την διακοπή της παροχής ρωσικού φυσικού αερίου στη Βουλγαρία, συνομιλώντας με τον πρωθυπουργό της χώρας Κίριλ Πετκόφ, τον υπουργό ενέργειας Αλεξάντερ Νικόλοβ, τον Έλληνα ομόλογό του Κώστα Σκρέκα, αναλυτές, βουλευτές και πολίτες. Και από την άλλη ο Γιάννης Παπαδόπουλος ταξιδεύει στα Τζουμέρκα ερευνώντας τις ελλείψεις που παρατηρούνται στη διάσωση στα βουνά, δίνοντας βήμα σε εκπροσώπους της Πυροσβεστικής, οδηγούς βουνού, εκπαιδευτές, γιατρούς κ.ά., που παραθέτουν σχετικά περιστατικά.

-------------------------

«Τώρα για το μέλλον» στον ΑΝΤ1.

Νέα εκπομπή που επικεντρώνεται σε νέα γύρω από το επιχειρείν και success stories, στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου. Το «Τώρα για το μέλλον» προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 13.30, αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, και ως ένθετο στους Σαββατοκυριακάτικους «Πρωινούς Τύπους». Οι παρουσιαστές της εκπομπής προέρχονται από το υπάρχον δυναμικό του καναλιού, ο Γιώργος Κούρος και η Ηρώ Ράντου, και θα παρουσιάζουν σύντομα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για θέματα όπως η στρατηγική βιωσιμότητας, η πράσινη μετάβαση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός και οι καινοτομίες του.

-------------------------

O Kiss 92.9 φροντίζει για τα κατοικίδια των ακροατών του.

Διαγωνισμό που αφορά τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου, τρέχει ο ιστορικός ξένος ραδιοσταθμός, με τίτλο «The Funny Pet». Οι ακροατές του Kiss 92.9 έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ από τα Pet City, προκειμένου να αγοράσουν ό,τι εκείνοι χρειάζονται για την φροντίδα του κατοικιδίου τους. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να ανεβάσουν μια φωτογραφία του ή ένα βιντεάκι μέχρι 8 δευτερολέπτων στο Instagram, με hashtag #thefunnypetgiveaway929kiss. Η κλήρωση για τους νικητές θα γίνεται κάθε Παρασκευή στην εκπομπή της Ελένης Νικολάου και του Αλέξανδρου Μυριώτη, 7 με 10 το πρωί.

-------------------------

Vinylian.gr: ένα site για τους λάτρεις της κλασσικής ροκ.

Ένα μουσικό portal για «βινυλιομανείς» έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. Το vinylian.gr γεννήθηκε ως ιδέα στις αρχές του 2021 και υλοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 φιλοξενώντας ειδήσεις, αφιερώματα, συνεντεύξεις, και απόψεις γύρω από την κλασσική ροκ μουσική και τα «παρακλάδια» της. «Οι συντελεστές του ένιωθαν ότι κάτι έλειπε από την ελληνική blog-όσφαιρα, ένα μαγκαζίνο το οποίο θα ασχολείται με τον μπαρουτοκαπνισμένο ήχο μιας εποχής που φαινομενικά όσο περισσότερο απομακρύνεται, τόσο περισσότερο μνημονεύεται», αναφέρουν οι άνθρωποι του site.