Διαθέσιμη και μέσω της Wind η ΕΟΝ TV

Διαθέσιμη και μέσω της Wind η ΕΟΝ TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στο United Group, ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας και internet.

16 Μαΐου 2022

Ως γνωστόν εδώ και λίγους μήνες η Wind βρίσκεται σε τροχία συγχώνευσης των δραστηριοτήτων της με τη Nova, μετά την εξαγορά της από την BC Partners και την κοινή διοικητική ομάδα που έχουν ήδη οι δύο εταιρείες. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας και internet λανσάρει (και εκείνος) την ΕΟΝ TV, την υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης που είναι διαθέσιμη τόσο μέσω της Nova στην Ελλάδα όσο και μέσω των άλλων πλατφορμών που έχει στην κατοχή του το United Group, στην ανατολική Ευρώπη.

Στο εξής, και οι συνδρομητές της Wind θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα τηλεοπτικά και on demand προγράμματα της Nova. Την Premier League από την ερχόμενη σεζόν, την Super League, την La Liga, την Bundesliga και την Euroleague από αθλητικά, μαζί με live αποτελέσματα και στατιστικά. Και από κινηματογραφικά 350 αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών τον χρόνο, σειρές, lifestyle εκπομπές, σόου και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, και 500 τίτλους ταινιών, πάνω από 350 πρεμιέρες σειρών, πλούσιο περιεχόμενο από τα κανάλια Fox και Fox Life και προγράμματα για παιδιά, on demand μέσω της βιβλιοθήκης VoD.

Όσο για την Wind Vision, την μέχρι πρότινος υπηρεσία τηλεόρασης της Wind, όπως αναφέρει το site της εταιρείας υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασής της από τους υφιστάμενους συνδρομητές της με την ΕΟΝ TV.