Ο Φοίβος ψάχνει κόσμο για τη νέα του τηλεοπτική σειρά

Ο Φοίβος ψάχνει κόσμο για τη νέα του τηλεοπτική σειρά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Να τους έχει ζωντανό κοινό στο βαριετέ του σίριαλ.

26 Μαΐου 2022

Σας έχουμε πει για τη σειρά που θα κάνει ο Φοίβος Δεληβοριάς στην ΕΡΤ. Λέγεται «Τα Νούμερα». «Μια μουσική, σύγχρονη, αθηναϊκή κωμωδία. Με χαρακτήρες, υπόθεση, γκεστς σε ρόλους-έκπληξη», λέει ο ίδιος ο Φοίβος. «Όπου θα μπορούσα στο σενάριο να δείξω την αγάπη μου για μας, "τα νούμερα" του κόσμου του τραγουδιού και του θεάτρου, να ρίξω φως στο καμαρίνι και στο βεστιάριο, στο στούντιο και στ’ αμάξι μας, στα σπίτια και στους έρωτές μας, στο ψώνιο και στις μανίες μας». Θα είναι 24 επεισόδια που θα αρχίσουν να προβάλλονται το Σεπτέμβριο σε σενάριο του Σπύρου Κρίμπαλη και σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη.

Ο Φοίβος λοιπόν μας λέει πως σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχουν κάποιες σκηνές που θα εκτυλίσσονται σε ένα μουσικό βαριετέ, κάτι σαν την «Μάντρα» του Αττίκ ή την «Ταράτσα».

Ιδού η αγγελία του:

«Θα ήθελα, λοιπόν, να σας καλέσω στα γυρίσματα, να συμμετάσχετε. Να είστε το ακροατήριο στις σκηνές αυτές. Δεν έχετε παρά να στείλετε στο [email protected] τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Δηλαδή: Τηλέφωνο - Φωτογραφία - Ηλικία Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Και θα περάσουμε το καλοκαίρι και τον χειμώνα που μας έρχεται μαζί στην νέα μας περιπέτεια.
Σας περιμένω,
Φοίβος Δεληβοριάς»