Ο «άγνωστος» Αντετοκούνμπο και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στις φυλακές, στο «Special Report»

Ο «άγνωστος» Αντετοκούνμπο και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στις φυλακές, στο «Special Report»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα δύο βασικά θέματα της εκπομπής του ΑΝΤ1, για αυτή την εβδομάδα.

26 Μαΐου 2022

Ένα αφιέρωμα και μια έρευνα παρουσιάζει αύριο στις 23.00 το «Special Report». Η εκπομπή του ΑΝΤ1 συναντά τον Φράνσις Αντετοκούνμπο, ο οποίος εν αντιθέσει με τα άλλα 4 μικρότερα αδέρφια του δεν ασχολείται με το μπάσκετ αλλά με τη μουσική, και συγκεκριμένα την ραπ και την afrobeat. Η κάμερα του «Special Report» ακολουθεί τον Ofili, όπως είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού, «Rise», που θα είναι το soundtrack της ταινίας της Disney για τον Γιάννη και την οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Επιπλέον, ο Φράνσις Αντετοκούνμπο μιλά στην Νάνσυ Τάση για τα παιδικά του χρόνια, την σχέση του με τους αδερφούς του, τα όνειρά του για το μέλλον, την μουσική του πορεία και την νέα δισκογραφική εταιρεία του Θανάση Αντετοκούνμπο. Στην εκπομπή μιλά και ο πολλά υποσχόμενος ράπερ Moose, για την μουσική του συνεργασία με τον Ofili και την φιλία του με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Το έτερο θέμα που θα απασχολήσει το «Special Report» είναι η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στις φυλακές. Στην κάμερα της εκπομπής και τον Αντώνη Φουρλή μιλούν κρατούμενοι και στελέχη της διεύθυνσης των καταστημάτων κράτησης του Κορυδαλλού, του Ναυπλίου και του Ελεώνα της Θήβας, οι οποίοι καταγγέλλουν την έλλειψη παροχής ιατρικής φροντίδας στους έγκλειστους, λόγω της στέρησης από αυτούς του ΑΜΚΑ. Τον λόγο παίρνουν, επίσης, η επιδημιολόγος Βάνα Σύψα, η ομάδα του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας», ο γιατρός του Ειδικού Κέντρου Υγείας των φυλακών Κορυδαλλού Στέργιος Γεωργούλας, και ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.